Samo jako

‘Protiv frižidera, Trumpa, Covida‘: Ana Gruica napela mišiće i pokazala čime odagnati negativne misli

Nakon što je prije pet goidna rodila sina, Ana je potpuno promijenila način života. Posvetila se vježbanju i zdravoj prehrani, a takav režim prenosi i na svoje obožavatelje koje časti fotkama i videima o vježbanju.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić redovito se bavi fizičkom aktivnošću i zaljubljena je u vježbanje. Čak i sada, kada su teretane zatvorene te su mnogi većinom kod kuće, Ana ne odustaje od vježbanja jer ono pozitivno djeluje na tijelo i duh. U vježbanju joj društvo često pravi suprug Boran Uglešić, s kojim je u novi splitski dom uselila prije više od tri godine.

Zadnjom objavom na kojoj je u videu pokazala kako vješto diže utege, oduševila je svoje pratitelje koji su joj komentirali da je "kao zmaj".

"Ako ikako imate volje. I ako nemate. Vježbom protiv svega. Kilograma, negativne energije i misli, Covida, dosade, frižidera, Trumpa, siječnja, veljače, ožujka, debila... (nastavite niz slobodno)", napisala je Gruica bez dlake na jeziku.

Ana vitku liniju održava već godinama, a u intervjuu za Gloriju 2017. otkrila je koliko često vježba, kakvim se sve fizičkim aktivnostima bavi i koliko pazi na prehranu.

Nakon što je prije pet godina rodila sina Marata Ivana, prešla je na novi režim. "Nakon porođaja posvetila sam se 'ženstvenijem' načinu treniranja. Prestala sam dizati utege u mjeri u kojoj sam ih prije dizala. Kombiniram aerobni trening (vožnju bicikla, traku za trčanje, orbitrek i steper), s anaerobnim treningom (vježbe s vlastitom kilažom ili minimalnim opterećenjima s više ponavljanja). Bavim se i pilatesom, yogom, plesom i boksom", otkrila je glumica.

Vježba minimalno tri do pet dana u tjednu, što se itekako vidi na njezinoj liniji. "Nekada znam čak i u jednom danu odraditi i po dva treninga. Primjerice, sat yoge, pa potom sat vremena u teretani. Kao i svima, i medi se dogodi pokoja pauza zbog obveza, ali se uvijek prisilim vratiti treningu. Trudim se trenirati i dok sam na odmoru", rekla je Gruica.

Što se tiče prehrane, voli se zdravo hraniti i zdravo kuhati, no užurbani život i hedonizam su nekad jači. "Vjerujem da bi imala dvostruko bolje rezultate u izgledu da sam u prehrani vrhunski disciplinirana kao i u treningu. Ali, opet, kakav je to život u kojem se ne može popiti čaša vina i pojesti malo pršuta?! Važnije je mentalno zdravlje, nego savršeno tijelo", iskrena je Ana.

Linker
19. travanj 2024 06:23