nova linija

Postignite neodoljiv, prirodno brončani ten uz Melem Sun i tri vrlo jednostavna koraka njege

Nova Melem Sun kolekcija nudi tri kozmetička proizvoda na bazi visokokvalitetnog beta-karotena, namijenjena njezi kože tijekom ljetnih mjeseci. Uz Melem Sun, koža će imati visoku zaštitu, a ujedno bezbrižno postići prirodnu brončanost. Pritom će ostati hidratizirana, svileno meka i lijepa.

Melem za ovo ljeto i sezonu sunčanja predstavlja novu Sun kolekciju čije se formulacije baziraju na visokokvalitetnom, prirodnom beta-karotenu i hranjivim sastojcima koji moćno hidratiziraju kožu te je dugotrajno štite od isušivanja uzrokovanog negativnim vanjskim čimbenicima – vjetrom, suncem i soli. Tri nova Melem Sun proizvoda sadrže i visoku zaštitu – SPF30, pa su sasvim dovoljna da bezbrižno uživate u kupanju i sunčanju, te brzom i sigurnom postizanju brončanog tena. Uz Melem Sun koža će biti njegovana, mladolika i neodoljivo mirisna.

image

Melem Sun Protect & Tan Boost SPF30

PRESS

Postignite preplanuli ten uz Melem Sun i tri vrlo jednostavna koraka njege:

1. Na plažu ponesite Melem Sun Protect & Tan Boost SPF30, “pekmez” bogate teksture koji se topi u dodiru s kožom, lagano se razmazuje, brzo upija te štiti kožu od negativnog UVA i UVB zračenja, ali i od dehidracije uzrokovane sunčanjem i čestim kupanjem. Luksuzna formulacija bogata beta-karotenom, uljima kokosa, oraha, sjemenki maline i marelice, osim što potiče sigurno postizanje brončanog tena, ujedno izvrsno njeguje i potiče mladolik izgled kože. Nakon cjelodnevnog boravka na plaži, koža je meka, ima neodoljivu svilenkastu teksturu i mladenačku svježinu. (mpc 99,90 kn)

image

Melem Sun Balzam za usne SPF30

PRESS

2. Dok boravite na suncu, ne zaboravite na najosjetljiviji dio tijela gdje je koža tanka i delikatna – usne. Uz Melem Sun Balzam za usne SPF30, obogaćen njegujućim prirodnim uljima i maslacima, beta-karotenom, koktelom vitamina A i E te zaštitnim faktorom 30, usne će biti izvrsno njegovane, hidratizirane i nahranjene te zaštićene od negativnog UVA i UVB zračenja. (mpc 26,90 kn)

image

Melem After Sun Jogurt

PRESS

3. Nakon izlaganja suncu, pružite neodoljivo osvježenje i bogatu hidrataciju koži. Melem After Sun Jogurt oduševljava svojom jedinstvenom teksturom na bazi pantenola, beta-karotena i vitamina E. Ova lagana krema lagano se razmazuje i brzo upija u kožu uz osjećaj olakšanja, svježine i profinjene Melem mirisnosti. Jedinstvena formulacija u trenu vraća neophodnu ravnotežu hidro-lipidne barijere, umiruje i regenerira kožu. Time koža može postojanije očuvati svoju ljepotu i brončanu preplanulost. (mpc 59,90 kn)

Proizvode iz nove Melem Sun kolekcije potražite u svim drogerijama.

Linker
18. travanj 2024 16:26