PARFEM MCQUEEN

Opojan miris noćnog cvijeća u elegantnoj bočici

Jedna od najpoznatijih britanskih luksuznih kuća lansirala je novi parfem koji je “namijenjen ženama koje cvjetaju u tami”, kako je izjavila Sarah Burton, kreativna direktorica modnog brenda Alexander McQueen. Ona se prvi put u šest godina, koliko je na mjestu kreativne direktorice, upustila u kreiranje parfema koji već na prvi pogled podsjeća na prepoznatljivu estetiku tragično preminulog britanskog dizajnera, a dostupan je ekskluzivno u Saks trgovinama. 

Crna bočica ukrašena zlatnim perjem savršeno dočarava miris koji skriva. Parfemom McQueen dominira opojan miris noćnog cvijeća: glavne note uključuju sambac jasmin, tuberozu, koju se često zove i kraljicom noći te ylang-ylang.

Željela sam parfem koji miriše na noćno cvijeće, ono koje odiše trajnom svježinom: čak i onda kada dan završi – izjavila je Sarah Burton o novoj mirisnoj kreaciji brenda Alexander McQueen koja je na Saksovoj web trgovini trenutno rasprodana. Za parfem McQueen treba izdvojiti 395 dolara, dok je parfemska vodica dostupna po cijeni od 115 dolara.

Linker
07. lipanj 2023 03:30