Pool / Zuma Press / Profimedia
PRIUŠTITE SI KRALJEVSKI MAKEOVER

Od pudera do parfema, ovo su beauty proizvodi kojih se kraljica Elizabeta II. godinama ne odriče

Poput svake žene, i kraljica Elizabeta II. voli 'pomadice' koje joj omogućuju da se u svakom trenu osjeća njegovano i dotjerano. Sklona je klasici i ružičastoj boji, a posebnu pažnju pridaje njezi ruku.

Jeste li se ikad zapitali koji su kozmetički proizvodi dostojni jedne kraljice? U njeznoj se torbici uvijek nalaze puder u kamenu i krema za ruke kuće Clarins, a oni koji joj se smiju približiti, kažu da miriši na ruže, jasmin i anis...

BGUK_1251062 - Epsom, UNITED KINGDOM  - HRH Queen Elizabeth II pictured attending the Investec 2018 Derby Festival at Epsom Downs.

Pictured: Queen Elizabeth II

BACKGRID UK 2 JUNE 2018,Image: 373639497, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANCL / Backgrid UK / Profimedia
ANCL / Backgrid UK / Profimedia

Zavirite u kozmetičku torbicu kraljice Velike Britanije, i doznajte što se sve u njoj nalazi!

Puder za postizanje kraljevskog tena

Kad su je proglasili kraljicom, Elizabeta II. bila je našminkana šminkom Clarins pa ne čudi što je toj kozmetičkoj kući vjerna i danas. Tada je Clarins za nju izradio posebnu nijansu ruža, koji je nosila uz kompaktni puder od kojeg se ne odvaja. Naime, Elizabeta II. obožavateljica je pudera u kamenu pa u svojoj torbici uvijek nosi Clarinsov "Ever Matte Powder", kojim lako može popraviti šminku gdje god se nalazila.

Press foto

Baletne papučice za uredan izgled

Nokti jedne kraljice moraju biti uredni, kratki i dotjerani pa nikakve napadne boje lakova ne dolaze u obzir. 1989. godine kraljičin frizer odao je da Elizabeta II. nosi isključivo lak brenda Essie, u boji "Ballet Slippers", a tu nježnu nijansu ružičaste i danas možemo zamijetiti na njezinim rukama.

Press foto

Satenski finiš na usnama

Kad ne koristi Clarins, kraljica bira još jedan beauty klasik, a to su proizvodi legendarne kozmetičke kuće Elizabeth Arden. Obožava njihov ruž za usne "Beautiful Color Moisturizing Lipstick", koji se može kupiti u raznim nijansama omiljene joj ružičaste boje.

Press foto

Ruke spremne za mahanje

I kad je krema za ruke u pitanju, kraljica Velike Britanije ne traži dalje od proizvoda kuće Clarins. Šuška se da se u palači u svakom trenu mora nalaziti nekoliko tubica njihove "Hand and Nail Treatment Cream".

Press foto

Britanski gel za tuširanje

U Velikoj Britaniji dobro je poznata informacija da palaču gelovima za tuširanje opskrbljuje londonski brend Molton Brown, poznat po luksuznim proizvodima za njegu. Ne zna se koji gel kraljica najviše voli - velika je vjerojatnost da su je privukle cvjetne note koje mirišu na ruže.

Press foto

Miris koji očarava

"Guerlain L'Heure Bleue" ili u prijevodu "plavičasti sumrak", profinjen je miris koji je Elizabetu II. osvojio još dok je bila djevojka. Profinjene note ruže, jasmina, vanilije i anisa isprepliću se u glamuroznoj bočici parfema koji je kuća Guerlain izbacila davne 1912. godine.

Press foto

Čitajte i...

Heidi Klum otkrila tajne savršenog tena: Lice čisti neočekivanim proizvodom iz drogerije

Spas za kosu tijekom vrućina i ideje za osam brzih, jednostavnih i trendi frizura

Van radara, ali čini čuda: Zašto beauty insajderi obožavaju tamanu ulje

Linker
14. travanj 2024 00:18