Pichichi / Splash News
Izgled brončane božice

Kapi za samotamnjenje - novi hit koji mijenja nepraktične kreme i losione

S napretkom tehnologije na kozmetičkom tržištu pojavilo se i najinteligentnije rješenje do sad - kapi za samotamnjenje, koje bi mogle zamijeniti nezdravo sunčanje.

Sjećate se krema za samotamnjenje koje su uz brzi ten donosile i nekoliko problema?

Opor miris kemikalija bilo je teško isprati s kože, boja je znala izgledati narančasto, a ružne prijelaze na stopalima i prstima bilo je nemoguće zaobići.

Prve kreme uskoro su zamijenili sofisticiraniji losioni, sprejevi i pjene, koji se nanose uz pomoć posebnih rukavica, a saloni koji su se prije držali solarije, počeli su nuditi kratkotrajni 'spray tan' - sve u službi preplanulog, seksi izgleda bez izlaganja štetnim zrakama sunca.

S napretkom tehnologije na kozmetičkom tržištu pojavilo se i najinteligentnije rješenje do sad - kapi za samotamnjenje, koje bi, prema najavama brojnih svjetskih časopisa za žene, mogli postati veliki hit.

Dr.Sebagh

Kapi većine proizvođača miješaju se za hidratantnom kremom za lice ili losionom za tijelo pa su jednostavne za nanošenje, a svaka osoba sama može dozirati intenzitet boje po želji.

The Body Shop

Boja se razvija kroz nekoliko sati i na koži traje 2 do 3 dana, a koža izgleda prirodno, kao da ste proveli nekoliko dana sunčajući se na plaži bez .

Neki proizvođači potrudili su se razviti formule koje ne uključuju testiranje na životinjama, a dok kapi ne sprječavaju štetni utjecaj UV zraka, mogu blokirati HEV zrake, koje stručnjaci smatraju jednim od glavnih krivaca za starenje kože. Uz danje svijetlo, HEV zrakama izloženi smo i pred laptopima, pametnim telefonima i tabletima.

Le Tan

Mnoge kapi za samotamnjenje obogaćene su prirodnim anti-age sastojcima pa ujedno njeguju kožu i osiguravaju joj vlagu.

Kap po kap, ovaj proizvod mogao bi u potpunosti zamijeniti nezdravo sunčanje.

Linker
12. travanj 2024 06:14