Revitalizirajte kožu

Stres i njegovi znakovi na licu: Otkrijte tajnu obnove kože

Stres može ostaviti negativan utjecaj na vašu kožu, ali s Dr. Brandt iD-STRESS linijom proizvoda, možete vratiti zdrav i blistav izgled svog lica i okoloočnog područja.

Stres je postao neizbježan dio naše svakodnevice, a posljedice stresa vidljive su i na koži lica. Kada smo pod stresom, adrenalin preusmjerava krv dalje od kože, što uzrokuje dehidriranost kože, umor i sivu boju, smanjenje elastičnosti, pojavu bora te umornog i sivog tena.

Nova linija proizvoda Dr. Brandt, iD-STRESS, crpi inspiraciju iz osjetilnih prednosti tjelesne krioterapije kako bi se usredotočila na utjecaj adrenalina na kožu.

iD-STRESS linija sastoji se od hidratantne kreme za lice i okoloočne gel-kreme koje svojom formulom uklanjaju znakove umora i stresa.

image
PRESS

Hidratantna energizirajuća krema posebno je dizajnirana za hidrataciju kože, ostavljajući blistav ten mladenačkog izgleda. Patentirani kompleks Energlow, visokoučinkovita mješavina adaptogena, lipopeptida i matičnih stanica mediteranske smokve, poboljšava sjaj kože tako da umanjuje vidljivost znakova umora na koži.

Mentil laktat, sredstvo za hlađenje inspirirano krioterapijom tijela, povećava protok krvi u kožu, vraćajući joj kisik i hranjive tvari, što rezultira zdravom i sjajnom kožom.

image
PRESS

Dr. Brandt iD-STRESS cooling okoloočna gel-krema i keramički aplikator umanjuju znakove stresa i umora na području oko očiju. Energlow kompleks unosi u kožu mješavinu adaptogena, lipopeptida i matičnih stanica mediteranske smokve za odmoran izgled očiju.

Oba proizvoda su dermatološki i oftalmološki testirana, a njihova učinkovitost je klinički dokazana. Napravljeni su od visokog postotka sastojaka prirodnog porijekla i prikladni su za sve tipove i tonove kože.

image
PRESS

Uz pravilnu njegu lica važno je paziti na svoje tijelo i umanjiti stres koliko god je to moguće. To možete postići redovitom tjelovježbom, opuštanjem kroz meditaciju ili yoga praksu, druženjem s obitelji i prijateljima, te korištenjem proizvoda koji su namijenjeni za njegu kože pod stresom.

Uz pravilnu njegu i smanjenje stresa, koža će zasjati zdravijim izgledom.

Potražite novitete u ljekarnama, Muller trgovinama i na webshopu Delmerion.hr

Linker
15. travanj 2024 07:56