transformacija

Što je to Lady Gaga koristila za skidanje šminke na Oscarima? Svi pričaju o ovom proizvodu

Negdje između pojavljivanja na tepihu boje šampanjca i nastupa koji je ganuo gledatelje diljem svijeta, Gaga i njen tim skinuli su i posljednji trag make-upa.

Svi koji su gledali nastup Lady Gage na dodjeli Oscara 2023. i divili se njezinoj koži bez trunke šminke, vjerojatno su se pitali kako je u tako kratkom roku skinula teški make-up i zablistala na pozornici izgledajući svježe. Negdje između pojavljivanja na tepihu boje šampanjca i nastupa koji je ganuo gledatelje diljem svijeta, Gaga i njen tim skinuli su i posljednji trag make-upa, što je zapanjujuć pothvat s obzirom na to da su proizvodi Haus Laba, njene kozmetičke linije, jako izdržljivi i pigmentirani.

Nije nikakvo čudo da se odmah postavilo pitanje koji odstranjivač šminke Gaga i njena vizažistica Sarah Tanno koriste. U razgovoru za Bazzar 2019. godine Tanno je progovorila o proizvodima koje ona i Gaga koriste, pa tako i o tome čime skidaju šminku.

image

Gaga tijekom nastupa

ABC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Tradicionalna sam oko toga, volim Lancômeov Bi-Facil. Također, arganovo ulje, tome me naučila Gaga. Ako nosite teški make-up na očima ili vodootpornu maskaru, arganovo ulje je odlično za uklanjanje svega, doslovno rastapa šminku. Toliko toga sam naučila od nje", rekla je.

Doduše, sad kad su je direktno pitali kako su tako brzo uklonile šminku s Gagina lica, nije htjela odgovoriti. "Kunem se u arganovo ulje u kombinaciji s drugim proizvodima i trikovima za uklanjanje vrhunskog make upa", rekla je.

image

Lancôme Bi-Facil Double Action Eye Makeup Remover

PRESS

Lancôme Bi-Facil Double Action Eye Makeup Remover godinama je omiljen proizvod zbog svoje sposobnosti da brzo skine vodootporni make-up i ruž za usne bez tragova i iritacija. Zbog svoje bifazne formule, koja se sastoji od vode i ulja, može ostaviti mastan trag na licu, pa se pretpostavlja da je Gaga u backstageu imala sredstvo za pranje lica ili vlažne maramice. Pogotovo jer je Tanno na Instagram Storyju podijelila snimku iskorištenih maramica, pamučnih kuglica i štapića.

Make up najlakše uklanjaju uljna sredstva i sredstva na bazi ulja pa je i arganovo ulje odličan odabir, naročito jer sprječava upale na koži. S obzirom na to da se smatra suhim uljem, koža neće biti premasna nakon njegovog nanošenja.

Na pitanje hoće li Haus Labs lansirati svoj proizvod za uklanjanje make upa, Tanno je misteriozno odgovorila: "Nikad ne reci nikad. Uvijek istražujemo što je novo, bolje ili drugačije."

Linker
17. travanj 2024 06:41