Ashley Tisdale

 INSTAGRAM
Kao Francuskinja

Sjećate li se nje? Zvijezda Disneyja promijenila je imidž i pokazala cool frizuru

Proslavila se u seriji i filmu iz produkcije Disneyja, a zatim je na neko vrijeme potpuno nestala iz javnog života.

Proslavila se u seriji i filmu iz produkcije Disneyja, a zatim je na neko vrijeme potpuno nestala iz javnog života.

Za sve one koji su zdušno pratili Disneyjev mjuzikl "High School Musical", ime Ashley Tisdale dobro im je poznato. Glumica i zvijezda Disneyja se proslavila ulogom u dječjoj humorističnoj seriji "Lagodni život Zacka i Codyja", nakon čega je uslijedio film u tri nastavka koji je stekao globalnu popularnost. Za razliku od zvijezda i kolega iz "High School Musicala" Vanesse Hudgens koja je ostala prisutna na sceni te Zaca Efrona koji je ostvario i nekoliko uloga u filmovima te je snimio dokumentarac za Netflix, Ashley je nakon uloga u teen hitovima nestala iz javnog prostora.

image

Iz filma ‘Hig School Musical‘

DISNEY CHANNEL COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Kako bi se odmaknula od imidža razmažene plavuše kojom se proslavila na malim ekranima, glumica je još prije nekoliko godina obojala plave uvojke u smeđu boju, a sada je na Instagramu pokazala novu promjenu frizure te ju je opisala kao ulazak u "eru francuskog stila". Kosu je skratila ispod ramena u nejednakim pramenovima, a šiške u popularnom stilu "zavjesa šiški" koje su jedan od vodećih trendova sezone.

Frizura glumice dobra je inspiracija ako ste u potrazi za promjenom - razbarušeno i voluminozno stilizirana kosa daje razigran i dinamičan izgled, a šiške koje podsjećaju na stil ikone Brigitte Bardot bezvremenski su beauty look koji dobro pristaje svakom obliku lica.

Danas 37-godišnja glumica na glumačku scenu se vratila krajem 2022. godine, ulogom u seriji "Brutally Honest" koja se dijelom temelji i na njezinom obiteljskom životu. Radnja serije prati par kojem se život promijenio nakon što su postali roditelji. Glumica se 2014. godine udala za pjevača Christophera Frencha s kojim je 2021. godine dobila i kćer imena Jupiter Iris French.

"Strašno je i nevjerojatno da se ovaj show temelji na vezi mog supruga i mene. Strašno je jer je riječ o osjetljivim razgovorima i raspravama koje smo vodili... No, kad se osvrnem na sve te svađe, sada se čine smiješnima", kazala je glumica i nadodala: "Moja kćer me inspirira na toliko mnogo načina, jako sam uzbuđena oko ovog projekta".

Linker
27. travanj 2024 19:00