Rare Beauty

Selena Gomez pokazala lice bez šminke, za njenu ljepotu zaslužni su i pristupačni proizvodi

Ovim jednostavnim i efektnim potezom pjevačica i glumica potiče pratitelje da budu ono što uistinu jesu, kao što i ona uvijek nastoji.

Ovim jednostavnim i efektnim potezom pjevačica i glumica potiče pratitelje da budu ono što uistinu jesu, kao što i ona uvijek nastoji.

Jedna od američkih pop princeza, povremeno i glumica koja se trenutno dokazuje u popularnoj seriji "Umorstva u zgradi", Selena Gomez dobila je nepodijeljene pohvale zbog svoje linije make upa Rare Beauty, i to ne samo zbog kvalitete proizvoda. Razlog je i njena angažiranost u podizanju svjesnosti o mentalnom zdravlju i prihvaćanja svačije individualne, posebne i rijetke ljepote.

Čisto i prozračno

Sada se Selena dodatno približila fanovima jednostavnim potezom – objavila je nekoliko selfieja bez trunke šminke i pokazala svoj prirodan izgled. Tridesetogodišnjakinja je odjevena ležerno i posve obično, valovitu kosu je raspustila, a pod fotografije je napisala samo: "Ja".

Ten joj je čist i prozračan i Selena izgleda mlađe nego na "sređenim" fotkama. Nije ni pokušala sakriti prištić ispod nosa, a ovim je izdanjem pokupila milijune pohvala i lajkova, ali i zahvala zbog toga što ohrabruje druge da budu zadovoljni sobom.

Moj um i ja

Selena konstantno potiče pratitelje da budu ono što uistinu jesu, kao što i ona nastoji. Svoju priču prikazala je prošle godine u dokumentarcu "My Mind & Me" u kojem je iskreno progovorila o borbi s anksioznošću, depresijom i bipolarnim poremećajem, a i svime što joj nosi autoimuna bolest lupus od koje već dugo boluje. Iako je zvijezda, Selena nastoji živjeti jednostavno na svim poljima, pa i na području njege kože.

Nedavno je objavila i koje proizvode koristi, a na popisu ima i onih koji se prodaju kod nas i koji stoje desetak eura, primjerice, Urban Hydration Gel maska za lice ili Neutrogenin Hydro Boost gel.

Linker
26. travanj 2024 01:54