PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
'vlasi mudrosti'

Salma Hayek pokazala svoje sijede: 'Najdraži su mi dani kad se ne moram gledati u ogledalo'

Glumica Salma Hayek odavno je osvojila svijet svojom ljepotom, a novom fotografijom na društvenim svojim je stavom izazvala oduševljenje žena diljem planete.

Glumica Salma Hayek (54) koja iza sebe ima i karijeru modela, poznata je kao jedna od rijetkih holivudskih ljepotica koja prihvaća znakove starenja, tako je jednom prilikom izjavila kako ne misli gubiti vrijeme na pretvaranje da je mlađa nego što stvarno je. Novom fotografijom pokazala je da u svojoj bujnoj kosi ima sijedih, ali da se njima ne zamara previše. "Vlasi mudrosti", napisala je glumica uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.



Salma Hayek (salmahayek / 03.05.2020): Be proud of your roots #hair #siverfox #roots Sintete orgullosa de tus races,Image: 519615061, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Salma je u nekoliko navrata pokazala svoje sijede koje s veseljem prihvaća...

"Kad pogledam svoje slike u 30-im i 40-im godinama, vidim se puno ljepšom nego što sam to smatrala u ono vrijeme. Bila sam dosta kritična prema sebi pa sad kad se pogledam u ogledalo razmišljam o stvarima koje trenutno ne vidim i kako ću se sama sebi sviđati za 10 godina', rekla je jednom prilikom 55-godišnja glumica Salma Hayek i naglasila da najviše voli svoja prirodna izdanja.

"Moji najdraži dani su oni kada ne moram nositi šminku i kada se ne moram gledati u ogledalo jer me zapravo uopće nije briga kako izgledam. Tada si potpuno prisutan i ne opterećuješ se nebitnim stvarima". Salma je progovorila o najgorim znakovima starenja koje je osjetila i priznala da joj najteže padaju promjene vezane uz oči.

Salma Hayek (salmahayek / 12.04.2020): So you can entertain yourself heres a recipe for some home-made chocolates that you can add to your Easter basket and enjoy with your family. #Easter 
Para que se entretengan, aqu unas recetas de chocolates hechas en casa, para que disfruten con su familia estas Pascuas. Felices Pascuas!!!, Image: 514214028, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia

"Najgori dio starenja su moje oči. Ali ne bore, već oči same po sebi. Vizualan sam tip, a sada ne mogu više niti čitati bez naočala. To je baš tužno. Slabljenje vida je, za mene, bilo gore od menopauze.", naglasila je.

Rođena je u Meksiku, a karijeru je započela s 23 godine, glumeći u meksičkoj telenoveli "Teresa". Kasnije se preselila u Hollywood i ubrzo se pojavila u filmovima "Desperado", gdje je glumila s Antonijem Banderasom, "From Dusk till Dawn" i "Dogma". No, jedna od njezinih najzapaženijih uloga bila je ona meksičke slikarice Fride Kahlo u filmu "Frida", koja joj je priskrbila nominaciju za Oscara, BAFTA, Golden Globe i Screen Actors Guild nagradu.

Čitajte i:

Njoj godine ne mogu ništa: Ne izlazi iz kupaćeg kostima, a to je jedino što ima na sebi čak i u kafiću

'Ne brini, imao sam vazektomiju. Ovako su se probile Charlize Theron i Salma Hayek': Stravična svjedočanstva Weinsteinovih žrtava

Salma Hayek vratila se u Hrvatsku, po Splitu je se može vidjeti uz slavnog kolegu

Linker
18. travanj 2024 03:40