ANGELA WEISS AFP
Tko zna - zna

Profesorica Courteney: Slavna ‘prijateljica‘ održala sat i pokazala kako se radi profi piling

Glumica je iznenadila polaznike edukacije poznatog brenda koji nisu mogli vjerovati da će im upravo ona održati edukaciju.

Glumica je iznenadila polaznike edukacije poznatog brenda koji nisu mogli vjerovati da će im upravo ona održati edukaciju.

Otvorenih usta i s osmijesima nevjerice ostali su polaznici Dermalogicine edukacije kada je u dvoranu odijevajući bijelu kutu uletjela Courteney Cox. Glumica se ispričala zbog kašnjenja i prionula poslu – novoj generaciji licenciranih profesionalaca u njezi kože zvijezda "Prijatelja" na modelu je demonstrirala kako se koristi Dermalogicin Daily Microfoliant.

Zabavna kozmetička edukacija bila je samo trešnjica na šlagu duge veze koju poznata glumica održava s poznatim brendom. Courteney je njihova dugogodišnja obožavateljica, a sada su i službeno postali partneri. Dermalogicine proizvode za profesionalnu njegu počela je koristiti još na setu "Prijatelja", a fanovi koji su pozorno gledali seriju mogli su i uočiti neke njihove proizvode u Monicinoj kupaonici u nekoliko epizoda.

Courteney Cox nada se da će suradnjom s Dermalogicom podići svjesnost o upotrebi kozmetičkih proizvoda koji imaju klinički dokazane rezultate i njihovom prepoznavanju u gužvi koja vlada na tom segmentu tržišta. Izjavila je da vjeruje istraživanjima koja stoje iza tih proizvoda te znanju i profesionalnosti Dermalogicinih stručnjaka za njegu kože. Otkrila je i kako su u njezi kože njezini trenutačni favoriti, naravno, Daily Microfoliant za ujednačavanje i posvjetljivanje tona kože, Dynamic Skin Recovery SPF 50 Moisturizer za normalnu, suhu i mješovitu kožu te jedna od najnovijih uzdanica brenda - Phyto Nature Oxygen Cream za učvršćivanje kože i smanjenje bora.

image

Dermalogicin Daily Microfoliant (74 grama, 66 eura)

DERMALOGICA
image

Dermalogicina hidratantna krema Dynamic Skin Recovery SPF 50 (50 ml, 80 eura)

DERMALOGICA
image

Phyto Nature Oxygen Cream (50 ml, 145 eura)

DERMALOGICA
Linker
28. travanj 2024 10:33