Iz vremenske kapsule

Predstavljena je Vichy Minéral 89 krema: Pojačanje iz 2089. najboljem serumu u svijetu

Da je udvoje efikasnije potvrdio je brend Vichy dodavši svojem najboljem Minéral 89 serumu na svijetu pojačanje - Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju uz koju je budućnost vaše kože osigurana.

U Beogradu je predstavljena nova Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju kao dodatno pojačanje najpopularnijem serumu u svijetu Minéral 89 boosteru koja time zaokružuje recept za puniju, snažniju i dobro hidratiziranu kožu tijekom 72 sata. Oba proizvoda slijede Vichyjevu misiju razvoja dermokozmetičkih proizvoda s prirodnim sastojcima koji su u isto vrijeme izuzetno efikasni.

image

Predstavljena krema stigla je kao pojačanje br.1 serumu u svijetu Minéral 89 boosteru

DARKO RADULOVIĆ & VELIBOR ĆIRIĆ

U SF ambijent prostora pod Avalom nadomak Beograda "teleportirali" su se dermatolozi iz 2089. godine, poželjevši dobrodošlicu za više od stotinu gostiju, influencera i poznatih osoba iz četiri zemlje regije koji su svečano dočekali novu Minéral 89 kremu koja je stigla u plavičastom dimu vremenske kapsule iz budućnosti.

image

Nika Turković jedna je od poznatih iz četiri zemlje regije koji su dočekali kremu iz daleke 2089. godine

DARKO RADULOVIć & VELIBOR ĆIRIć
image

Influencerica i blogerica Olivera Oršić u društvu fotografa i PR specijalista Luke Lajića

DARKO RADULOVIć & VELIBOR ĆIRIć

Misija francuskog branda je od osnivanja bila spajajući inovativnost, znanost i bogatstvo prirode svima pružiti mogućnost očuvanja zdravog izgleda i ljepote kože. Pod geslom „priroda stvara, Vichy usavršava“ podrazumijeva se da se budućnost lijepe, snažne kože stvara već danas što je ujedno i poruka kozmetičkog brenda iz 2089. koja potvrđuje status Vichyja kao branda koji spaja najbolje iz dva svijeta – prošlog i onog budućeg.

image

Manekensko - influencerski it par Elena Dizdar i Sandy Bogovac

DARKO RADULOVIć & VELIBOR ĆIRIć
image

Pjevačice Nika Turković, Mia Negovetić i Domenica

DARKO RADULOVIć & VELIBOR ĆIRIć

Adekvatna njega je ulog u budućnost naše kože i o tome moramo misliti već danas – poruka je dermatologa koji su s gostima podijelili stručna znanja o tome što čini temelj dobre skincare rutine. Jednako tako, objasnili su što nastaje kada se znanost budućnosti udruži s jedinstvenim bogatstvom prirodno mineralizirane vode s područja vulkana, koja je u dodiru sa magmatskim stijenama tisućama godina upijala bogatstvo minerala i mikroelemenata. Jer, upravo je Vichy vulkanska voda osnovni sastojak Minéral 89 linije.

image

Rafaela Seba, Nika Pavičić, Luciano Plazibat i Domenica Žuvela uživali su u Beogradu

DARKO RADULOVIć & VELIBOR ĆIRIć
Linker
25. travanj 2024 17:25