KOLUMNE

Predstavljamo: Maja i Zrinka uvode nas u wellbeing

Predstavljamo vam naše nove kolumnistice - Maju i Zrinku Blažević koje će nas kroz svoje kolumne voditi u svijet wellbeinga te s nama podijeliti ljubav prema zdravom načinu života i dobrobitima koje on donosi.

Maja i Zrinka Blažević sestre su koje vode uspješan wellbeing brend Materia, koji promovira uravnotežen lifestyle, brigu o sebi i dugovječnost kroz funkcionalne proizvode, svjesnost i ljubav prema sebi. Brend je pokrenula Maja, paralelno s dugogodišnjom karijerom u jednoj od međunarodnih konzultantskih kuća, koja je - kao zaposlena mama troje djece i pomajka još troje djece, uvijek u potrazi za inteligentnim proizvodima koji olakšavaju hektičan i ubrzan stil života. Nakon nekoliko mjeseci Maji se, nakon karijere u PR svijetu, pridružila sestra Zrinka, i sada zajedno grade Materia priču.

image
Danko Šimunović

"Volimo to što možemo pozitivno utjecati na okolinu, stvarati nove, zdrave navike koje pomažu ljudima da kvalitetnije žive. Za svaki proizvod koji izbacimo na tržište nastojimo da bude podjednako estetski privlačan i funkcionalan. Želimo ljudima uljepšati život, potaknuti ih na kvalitetniju brigu o sebi, inspirirati ih da kreiraju vlastite mini wellbeing rituale kojima će se nahraniti", poručila je Maja, a Zrinka je dodala kako je, uz širenje svijesti o wellbeingu, njima u fokusu ukazati i na važnost onoga što konzumiramo.

"Volimo se povezivati s inspirativnim brendovima i pojedincima s kojima stvaramo podražavajuću zajednicu istomišljenika, dajući prednost svojoj dobrobiti – umu, tijelu i duhu", poručila je Zrinka. Prvu u nizu kolumni donosimo uskoro, a u njima će se fokusirati na sve ono što nam pomaže da se osjećamo i izgledamo bolje, na wellbeing rituale i aktivnosti koje možemo unijeti u svakodnevicu, uz ljubav prema sebi kao bazu svega.

Linker
23. travanj 2024 19:21