ODMAK OD TRADICIJE

Prada predstavila novi ženski miris ‘Paradoxe‘, a kampanju je režirala Emma Watson

Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte.

Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti.

Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte.

Bočica mirisa Prada Paradoxe izraz je mogućnosti reinterpretacije i neprestanog, radoznalog dijaloga brenda Prada. Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada, što čini ovu reinterpretaciju logotipa bezvremenskim komadom. Radi se o odmaku od tradicionalnog dizajna bočice, ona je sada minimalistička i luksuzna te zamišljena da leži postrance.

image

Prada Paradoxe parfem

PRESS

Brend Prada iskoristio je zagonetnost kultnih sastojaka da bi stvorio potpuno nove osjetne doživljaje mirisa Prada Paradoxe. Miris Prada Paradoxe intimno je ostvarenje jedinstvenog izbora dimenzija. U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom kreativnih direktora Miuccie Prada i Rafa Simonsa, miris su osmislili majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu, kako bi ujedinili bezvremenost i avangardu, prirodu i inovaciju.

Mirisna obitelj: Cvjetni miris s daškom jantara

Gornje note: srž kalabrijskog bergamota, esencija mandarine, nota kruške

Središnje note: esencija gorke naranče i pupoljaka gorke naranče, apsolut srca cvijeta tuniske naranče, apsolut arapskog jasmina

Osnovne note: jantarna nota (Ambrofix™), laoska benzoinska smola, ekstrakt premium bourbon-vanilije s Madagaskara, nota bijelog mošusa (Serenolide™)

Odgovornost je brenda Prada predstavljati dizajnerske predmete i inicijative koje promiču pozitivnu promjenu te osigurati da programi ponovnog punjenja bočica Prada Paradoxe i ekološki osviještena praksa budu izrazito vidljivi tijekom prodaje te pomoću obrazovnih alata i resursa.

Prada Paradoxe miris je koji uključuje tri sastojka iz održivih izvora, uključujući marokansko ulje gorke naranče, ekstrakt vanilije i srž kalabrijskog bergamota.

Ambalaža proizvoda Prada Paradoxe može se reciklirati, to se odnosi i na kutije i na bočice. Staklene bočice osmišljene su tako da se što više smanji težina i količina stakla, a kutije imaju certifikat FSC™ MIX, što osigurava da se papir i karton upotrebljavaju na održiv način.

Svi parfemi iz linije Prada Paradoxe mogu se ponovno napuniti, čime se štedi materijal za ambalažu. Jedna bočica mirisa Prada Paradoxe od 50 ml i bočica za ponovno punjenje od 100 ml pridonose smanjenju upotrebe ukupnih materijala za 40 % u odnosu na tri bočice mirisa Prada Paradoxe od 50 ml. To uključuje 29 % stakla, 67 % metala, 46 % plastike i 39 % kartona.

Emma Watson je Prada Paradoxe. Kao utjelovljenje ženskog ideala brenda Prada, britanska glumica, aktivistkinja i umjetnica prava je predstavnica moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila za novu generaciju kroz višedimenzionalnost koja nikada nije ista, ali je uvijek autentična.

Uvrštena je na popis 100 najutjecajnijih ljudi časopisa Time, a njezin rad u ulozi UN-ove veleposlanice i njezin asertivni, otvoreni feminizam nadopunjuju njen nagrađivani glumački rad.

Zauzvrat za sudjelovanje u kampanji Prada Paradoxe, Emma Watson je zatražila samo jednu stvar – htjela je sama režirati film. Njezin redateljski prvijenac slavi ljude koji su živi paradoksi i osnažuje ih. Ona ponovno interpretira pojam muze time što se postavlja i ispred i iza kamere, piše vlastiti scenarij i pripovijeda vlastitu priču te tako ponovno ispisuje pravila kako bi predstavila najautentičniju verziju sebe.

Film je njezin osobni izraz i perspektiva, uvid je to u njezine mnoge različitosti u njihovim neočekivanim simbiozama. U suštini, Watson je skladala dinamičnu simfoniju koja slavi sve njezine dimenzije – nju kao umjetnicu, aktivistkinju, glumicu, ženu – one su u njoj sve žive i energične, oslobođene u duhu neodredivosti.

Emma Watson ponovno se predstavlja kroz leću fotoaparata Harleya Weira u medijskoj kampanji koja objeručke prihvaća duh ukošene bočice mirisa Prada Paradoxe koja mijenja pravila. Očekivanja su u potpunosti izokrenuta usred slavlja autentične ljepote i samoizražavanja bez zadrške – sloboda prihvaćanja svih naših osobina koje se kontinuirano razvijaju kao izraz naše statične ličnosti.

Informativna cijena:

Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml – 559,00 HRK (74,19 EUR)

Prada Paradoxe, parfemska voda; 50ml – 779,00 HRK (103,39 EUR)

Prada Paradoxe, parfemska voda; 100ml – 1115,00 HRK (147,99 EUR)

Prada Paradoxe možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na stranicama e-retailera.

Linker
16. travanj 2024 17:54