Zadnji je čas

Poznati stilisti otkrivaju kako zablistati na Dan zaljubljenih: Senzualnost se dakako najviše cijeni!

Bliži nam se najromantičniji dan u godini i svaka žena na Valentinovo želi izgledati zavodljivo i osjećati se samopouzdano. U popularnom zagrebačkom salonu Vikler i ruž potražili smo nekoliko savjeta kako u kratkom vremenu zablistati u znaku ljubavi.

"Savršen spoj zaslužuje i savršenu frizuru! Ove godine hit frizura koja podiže i najjednostavniju modnu kombinaciju je visoki rep koji smo odlučili obogatiti romantičnim, chic valovima kako bi kosa izgledala voluminoznije i glamurozno. Ova frizura ne iziskuje puno vremena tako da ćete brzo biti spremni za izlazak, a osiguran je WOW efekt." kažu nam stilisti Vikler i ruž salona.

Vezanje visokog repa brzo je i jednostavno rješenje kojim se postiže efektan look prikladan za sve valentinovske aktivnosti od glamurozne večere, do posjeta kinu ili romantične šetnje gradom.

Visoki rep otvorit će pogled na vaše lice za koje nam vizažisti savjetuju dobru staru krilaticu "manje je više".

"Ostavite seksi smokey eyes za subotnji izlazak s curama, a za nježne trenutke s vašim odabranikom izaberite neutralne zemljane tonove na očima, umjetne trepavice i vatreni crveni ruž koji će u šarmantan i suzdržan make up na očima unijeti dozu senzualnosti. S obzirom da se ipak radi o Danu zaljubljenih, odlučite se za trajne, mat ruževe koji odolijevaju poljupcima." dodaju vizažisti Viklera i ruža.

Kako cjelokupna ideja izgleda u realizaciji provjerite u videu!

Linker
16. travanj 2024 14:36