Vijest dana

Poznati glumac Timothée Chalamet zablistao u kampanji za parfem BLEU DE CHANEL

Jedan od najboljih glumaca mlađe generacije pokazao se kao sjajan odabir!

Veliki Chanel s radošću je potvrdio Timothéea Chalameta kao novog ambasadora parfema BLEU DE CHANEL. Francusko-američki glumac sa samo 27 godina, svojom dinamičnom energijom koja je istovremeno sirova i dotjerana, stekao je ugled širom svijeta. Osim hrabrog stila i neodoljivog šarma, Timothée Chalamet personificira vizionarski i nekonvencionalni duh sljedećeg poglavlja BLEU DE CHANEL-a, odnosno muškarca koji sam sebi ne postavlja ograničenja unutar granica koje život postavlja i koji gleda izvan onoga što je vidljivo.

BLEU DE CHANEL označava njegovu prvu suradnju s Chanelom kao službenim ambasadorom bilo koje modne ili beauty kuće. U inat predrasudama o muškarcima u svijetu parfema, nadolazeća kampanja predstavlja prekretnicu kako za Timothéea tako i za Chanel - istovremeno uvodeći novo poglavlje za njega kao modernu ikonu i za nasljeđe BLEU DE CHANEL-a.

image
PRESS

Uspon Timothéea Chalameta do međunarodno priznatog glumca započeo je njegovom sjajnom izvedbom u filmu „Call Me by Your Name” iz 2017. godine redatelja Luca Guadagnina. Njegova očaravajuća i magnetska interpretacija donijela mu je Oscar nominaciju za najboljeg glumca i mjesto u povijesti kao trećem najmlađem nominiranom u toj kategoriji.

U kratkom vremenu, Timothée Chalamet bio je djelom glumačke postave nekih od najvećih filmskih naslova, a iskustva ima i na čuvenom Broadwayju. Sljedeći film u kojem gledamo ovog sjajnog mladog glumaca je „Complete Unknown” u kojem će utjeloviti Boba Dylana.

BLEU DE CHANEL kampanju s Timothéeom Chalametom snimateljski potpisuje Mario Sorrenti, a bit će objavljena u lipnju 2023.. dok će na jesen biti objavljen i službeni film kampanje koji režira Martin Scorsese.

image
PRESS
Linker
23. travanj 2024 21:49