Instagram
Tijelo za poglede

Poznata Riječanka šarmirala cijelu plažu u Novalji

Atraktivna Riječanka Vedrana Linardić ima se čime hvaliti, pa se i pohvalila na društvenim mrežama - fotografijom s plaže u Novalji.

Atraktivna Riječanka Vedrana Linardić ima se čime hvaliti, pa se i pohvalila na društvenim mrežama - fotografijom s plaže u Novalji.

Manekenka i učiteljica razredne nastave, Vedrana Linardić, produženi je vikend provela na dalmatinskom otoku Pagu, poznatom po bogatom noćnom životu zbog uvale Zrće, od gradića Novalje udaljene oko dva kilometra.

No, iako su plaže u Novalji već pune, atraktivna je 33-godišnja ljepotica uspjela uhvatiti solo kadar. U trenutku kad je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira, ležeći na boku, u crvenom kupaćem kostimu, uzbunila je cijelu vojsku svojih pratitelja koji mahom komentiraju da izgleda kao - bomba. Sasvim je sigurno šarmirala i sve koji su se ovog vikenda našli u njezinoj blizini - ovakvo tijelo nemoguće je ne primijetiti. Visoka, vitka, zategnutog tijela, očarava svojom pojavom.

Vedrana Linardić je 2011. godine bila u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom koji je često dolazio na njezine revije, no prekinuli su nakon svega nekoliko mjeseci veze. Nekoliko godina kasnije sreću je pronašla opet uz sportaša, vaterpolistu Ivana Capana.

MaliLosinj#☀#andsummercanstart

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

Linker
06. svibanj 2024 08:32