KVD BEAUTY
Jabuka i dunja

Potpuno pokrivanje: Lansirane nove prozračne tekuće podloge koje njeguju kožu

Podloge iz nove linije brenda KVD Beauty sadrže fleksibilne pigmente koji osiguravaju odličnu pokrivenost i voćne ekstrakte za zaštitu kože.

Podloge iz nove linije brenda KVD Beauty sadrže fleksibilne pigmente koji osiguravaju odličnu pokrivenost i voćne ekstrakte za zaštitu kože.

Kozmetički brendovi tragaju za savršenom formulom podloge za make up koja mora dobro prekrivati nesavršenosti, a istodobno bi trebala biti lagana i izgledati kao da osoba nema ništa na koži. Težak zadatak čijem se ispunjenju približio brand KVD Beauty najnovijom linijom tekućih podloga koje sadrže ultrakoncentrirane fleksibilne elastomerne pigmente koji osiguravaju potpunu pokrivenost i manju vidljivost pora, a uz to su iznimno lagani.

Snaga voća

Zaštićeni ekstrakt jabuke ovog sto posto veganskog američkog kozmetičkog brenda sadržan je i u ovoj njihovoj formuli, pa je linija nazvana Good Apple Full-Coverage Serum Foundation. Jabuka osigurava antioksidanse za kožu, dok su listovi dunje dodani formuli kako bi smanjili prekomjeran sjaj kože.

image

Good Apple Full-Coverage Serum Foundation dolazi u 40 nijansi, cijena 51 euro

KVD BEAUTY

Izbor nijansi

Dostupno je čak 40 nijansi, pa vjerojatno neće biti problem pronaći onu pravu. No, kako kažu iz KVD Beautyja, kod isprobavanja ostavite podlogu na koži da se osuši kako biste vidjeli njenu pravu boju, jer će kroz neko vrijeme malo potamnjeti na zraku, što je očekivano s obzirom na potpuno prirodne sastojke. Preporučuju podlogu nanositi spužvicom. Za cijelo lice dovoljna su najviše dva potiska pumpicom, a vrlo vjerojatno bit će dovoljan i jedan.

Linker
29. travanj 2024 14:50