Celebrity trend

Posljednji trend su ‘lip gloss‘ nokti koji će oduševiti minimalistice i ljubiteljice elegancije

Ni Jennifer Lopez nije odoljela minimalističkom sjaju na noktima - idealni su svaku dnevnu ili večernju, elegantnu priliku.

Novi trendovi u ljepoti naglasak stavljaju na prozračan, svježi i prirodan izgled i prije svega, na sjaj. Hailey Bieber zaslužna je za nekoliko beauty trendova koji su postali hit na društvenim mrežama poput čiste i blistave kože te glazed donut usana koje su naglašenog sjaja, a zatim je pokrenula trend glazed donut noktiju koji su sedefastog, sjajnog izgleda neovisno o nijansi.

Novi trend u manikuri za 2023. godinu sličan je potonjem, osim što je naglasak stavljen na dodatni sjaj koji je nešto prirodniji, odnos imitira se efekt sjajila na usnama. Takozvane lip gloss nokte već je isprobala Jennifer Lopez, kao i Nicola Peltz Beckham - radi se o manikurama u nježnim i pastelnim bojama poput ružičaste ili nude nijansama koje su gotovo neprimjetne, a u prvom planu je zdravlje i prirodna ljepota nokta.

Lip gloss manikura potpuna je suprotnost upečatljivom nail artu ili noktima u jarkim bojama, no jednako je efektna u svom minimalizmu. Za sjajni efekt koristi se top coat lak sa sjajnim završetkom ili sitnim šljokicama, a za potpuno prirodni izgled, opcija je nanošenje baze trajnog laka koji ostavlja transparentni sjaj na ploči nokta.

Linker
19. travanj 2024 05:27