PROFIMEDIA
Beauty ideje

Po uzoru na J.Lo, nosimo optimistične proljetne manikure

Cvijeće - ako želite potpuno razigranu i dinamičnu manikuru, ili kombinacija pastelnih tonova - opcija za novu manikuru nam ne nedostaje.

Cvijeće - ako želite potpuno razigranu i dinamičnu manikuru, ili kombinacija pastelnih tonova - opcija za novu manikuru nam ne nedostaje.

Odmaramo se od zagasitih nijansi i tamnijim boja na noktima, a sukladno toplijim i sunčanim danima, biramo manikure koje nam bolje odgovaraju - pastelne, s cvjetnim motivima i ponekad sa snažnim bojama. I Jennifer Lopez se odlučila na manikuru koja govori "proljeće" - njezin nail artist Tom Bachik pokazao je njezinu posljednju manikuru koja spaja boje poput žute, ljubičaste i ružičaste uz motiv cvijeća na prozirnoj podlozi pa ukupni dojam prati estetiku šezdesetih.

Jennifer Lopez nokti

Ako planirate uskoro posjet salonu (ili ste sami spretni s ukrašavanjem noktiju), predlažemo lookove inspirirane proljećem - Instagram je prepun primjera koji mogu poslužiti kao inspiracija, neovisno o tome jesu li nokti dugi ili kratki.

Cvijeće

Cvjetni motivi mogu se izvesti u različitim varijantama - razigrani i pomalo dječji ako se nanose na svaki nokat, suptilno u slučaju da ćete samo jedan nokat ukrasiti uzorkom cvijeća ili pak uzmite neutralne i bijele nijanse pa će sitno cvijeće biti gotovo neprimjetno. Nešto manje truda iziskuju nokti u bojama - odaberite samo jednu nijansu ili pak svaki nokat obojite u drugu nijansu, za razigrani izgled. Zelena, žuta i ružičasta dobro se slažu, a u slučaju monokromatske manikure, predlažemo nježnu baby blue varijantu.

Pastelno

Linker
28. travanj 2024 16:29