Velika promjena

Plavuše se bolje zabavljaju? Kourtney Kardashian pokazala novu frizuru u Las Vegasu

Nova plavuša u obitelji Kardashian inspirirala se glumačkom zvijezdom devedesetih, a izblajhani bob odlično joj pristaje.

Nakon što je svoju poludugu kosu skratila u popularni bob, najstarija sestra iz obitelji Kardashian-Jenner odlučila je drastično promijeniti i boju. Iako su njene sestre ranije eksperimentirale s različitim nijansama plave, Kourtney Kardashian tek je sada odlučila izblajhati svoju tamnu kosu, a rezultat je odličan. Svoju novu frizuru Kourtney je pokazala objavama na Instagramu na putu u Las Vegas.

Na romantični bijeg otišla je sa suprugom Travisom Barkerom, a par je viđen u publici tijekom UFC meča. No reality zvijezda puni sjaj svog novog izgleda otkrila je fotografijama snimljenim u vlastitom aranžmanu. Prvo je objavila fotografije iz hotelske sobe, gdje je nosila potpuno crni outfit, u maniri rock zvijezde - odabrala je kožni korzet, jakna i hlače ukrašene remenom sa zakovicama. Za taj styling Kourtney je kosu začešljala.

image

Kourtney i Travis pogledali su UFC borbu

BRIAN PRAHL/ THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na drugom setu fotografija 43-godišnjakinja je pozirala uz automate u casinu, a ovog puta je odabrala ležerniju i razbarušenu frizuru te uz crnu mini suknju nosila mušku majicu s reklamom benda svog supruga Blink-182.

U storyjima je Kourtney otkrila fotografiju iz 1995. kada je imala 17 godina i također nosila izblajhanu kosu. Ipak, nije joj to bila inspiracija za ovu promjenu. Kourtney se zapravo inspirirala glumicom Drew Barrymore koja je takvu nijansu nosila u devedesetima.

image

Kourtney je otkrila kko je izgledala sa 17

INSTAGRAM KOURTNEY KARDASHIAN

Kourtney i Travis otišli su u Vegas, a sudeći prema citatu iz filma "Strah i prijezir u Las Vegasu" kojim je opisala fotografije iz casina, i njima je trebao mali predah od obaveza i stresa svakodnevnog života. Travis i Kourtney u tom su gradu u Nevadi sklopili brak - bilo je to impulzivno i neplanirano vjenčanje na koje su se odlučili u travnju 2022., nakon dodjele Grammyja.

image

Drew Barrymore bila joj je inspiracija za frizuru

NEW LINE CINEMA - ALBUM/PROFIMEDIA

Par je odabrao kapelicu u kojoj vjenčane ceremonije drži imitator Elvisa Priestleya, tada nisu imali ni sve potrebne papire, no vrijeme je pokazalo da se nisu predomislili pa su pravo i raskošno vjenčanje s cijelom obitelji organizirali već tog ljeta u Italiji.

Linker
25. travanj 2024 07:57