Pamela Anderson

 INSTAGRAM
Ikona 90-ih

Pamela Anderson otkrila zašto se više ne šminka: "Može biti oslobađajuće"

Nekad seks-simbol poznat po plastičnim operacijama, a danas prirodna 56-godišnjakinja prigrlila je starenje i život bez šminke.

Nekad seks-simbol poznat po plastičnim operacijama, a danas prirodna 56-godišnjakinja prigrlila je starenje i život bez šminke.

Pamela Anderson davno je odmakla od one osobe koja je devedesetih punila stupce svih svjetskih tabloida te je u potpunosti promijenila svoj život. Danas, u drugoj polovici pedesetih, priznaje da je život bez šminke "oslobađajuć i zabavan". Ipak, odluku da se više neće šminkati donijela je nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke. "Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku", izjavila je.

image

Pamela Anderson

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Međutim, iza te odluke krije se i činjenica da u mladim danima nije imala puno pravo glasa oko toga kako će izgledati. Stoga je ovaj korak promjene stila i vlastitog brenda u zrelijoj dobi pomalo buntovnički odgovor na situacije s početka njene karijere. "Mislim da svi počnemo izgledati malo smiješno kad ostarimo" kazala je. "Ja se sama sebi pomalo smijem kad se vidim u ogledalo. Pa kažem ‘wow, ovo mi se stvarno događa‘. To je putovanje." nadodala je Pamela. No, posebnu je utjehu pronašla u tome što njezin stil, odnosno njegovu evoluciju, dizajneri sada koriste kao inspiraciju.

image

Pamela Anderson na pisti za Boss Ready to wear proljeće/ljeto 2023.

GIOVANNI GIANNONI/COURTESY OF BOSS

Pamela je tako još jednom ona koja nameće trendove, a društvene mreže polako se počinju puniti modernim inačicama njezine kultne frizure, dok je trik s vezanjem kose tangama postao je viralni hit ovog proljeća. Osim toga, otvorila je reviju Hugo Bossa, a sada je i glavno lice jesenske kolekcije brenda Aritzia koja se snimala u blizini njezina doma u Kanadi. Video sa snimanja na kojem je možemo vidjeti kako u vrtlari haljini i potpeticama te zalijeva i kosi u suknji i sakou objavila je na svom Instagram profilu.

Linker
28. travanj 2024 05:41