Nova opsesija

Ovo rumenilo je prozirno i veliki je hit na TikToku

Rumenilo gelaste teksture ostavlja ružičastu boju na obrazima i daje licu lagani dewy sjaj koji je toliko poželjan na društvenim mrežama.

Preporuke i savjete s TikToka uzimamo s rezervom, no na neke proizvode i trendove zaista vrijedi obratiti pažnju. Jedan od posljednjih TikTok proizvoda o kojem svi pričaju je rumenilo - ali ono prozirne teksture. Naravno da smo se zainteresirali!

Radi se o proizvodu talijanskog beauty brenda EspressOh i njihovom Glassy Blush rumenilo koje je na tržištu već neko vrijeme, no tek nedavno je doživjelo popularnost na društvenoj mreži. Zašto je posebno? Jer je potpuno prozirno pa se svojom teksturom prilagođava svakoj koži i ostavlja prirodni sjaj i boji na obrazima.

Gelasti proizvod djeluje tako da u dodir s kožom reagira na pH što znači da rezultira prilagođenom nijansom specifičnom za svačiju kožu. Po recenzijama koje su objavljene, lako se razmazuje i ostavlja dugotrajni sjaj na koži. Za one koje traže make-up proizvode za prirodan, svjež i blistavi izgled koji nije napadan, ovo rumenilo čini se kao idealni odabir. Uz sloj maskare na očima i malo korektora, dnevni make-up look je spreman u nekoliko trenutaka.

@espressoh_ Glassy how to: pick a very thin layer of product and dab uniformly onto cheeks and blend it. Your dewy flushed cheeks are served ✨☕️ #espressoh #glassy #blush ♬ original sound - Tik Toker

Brend je, inače, 2018. godine pokrenula Chiara Cascella koja je do tada poslovno surađivala s high-end beauty brendovima. Ono što je željela ponuditi su pristupačni i kvalitetni make-up proizvodi koji su rađeni u Italiji te u sebi sadrže talijanski stil života i pogled na ljepotu. Na njihovom web shopu dolazi po cijeni od 23 eura!

image

Rumenilo Glassy dolazi po cijeni od 23 eura i dostupno je na web shopu espressOh

PROMO
Linker
17. travanj 2024 02:35