Beauty gem

Otkrijte novu kremu domaćeg brenda koja je idealna za masnu i mješovitu kožu

Domaći brend visokokvalitetne kozmetike ‘ard od sada u ponudi ima kremu za dubinsku hidrataciju i regeneraciju

Iako postoji nešto malo više od godinu dana, domaći brend fitoaromaterapeutske kozmetike ‘ard ne prestaje pomicati granice kvalitetne njege. Riječ je o brendu čija se filozofija temelji na minimalizmu i prirodnim sastojcima, pa je tako i njegovo ime simbolično; u prijevodu ‘ard znači zemlja, a što sjajno odražava upravo ono što čini ‘ard prirodnu kozmetiku jer sve biljke potječu upravo od – zemlje.

image
PRESS

"Danas s ponosom mogu reći da moja koža u 37. godini izgleda i osjeća se bolje nego ikada, stoga sam svoju formulaciju, nakon što je odobrena od dermatologa, odlučila plasirati na tržište kako bi djevojke i žene s istim problemom pronašle idealan proizvod i rješenje za sebe." izjavila je formulatorica i osnivačica brenda Katarina Mešić. Do sada su se u ponudi brenda ‘ard mogli pronaći proizvodi idealni za njegu normalne i suhe kože sklone crvenilu i ekcemima te one sklone prvim znakovima starenja, no od sada će i masna te mješovita koža sklona nepravilnostima i upalnim procesima (akne, miteseri isl.) imati dostupnu adekvatnu i učinkovitu njegu.

image
PRESS

‘ard VM vitamins & minerals krema za dubinsku hidrataciju i regeneraciju

Riječ je o kremi idealnoj za njegu masne i mješovite kože sklone upalnim procesima te zbog hijaluronske kiseline u sastavu i kože koja pokazuje prve znakove starenja. Također, sjajan je saveznik ujednačenog i mladolikog tena, a kako se cijela filozofija brenda temelji na minimalizmu, ova krema zamijenit će i okoloočne kreme. Nadalje, izvrsna je podloga i za puder, pa tako korištenje primera nije potrebno, a vi ćete imati više mjesta na svojoj kozmetičkoj polici! ‘ardov novitet u sebi sadrži vitamine A i B, minerale cink i bakar te hijaluronsku kiselinu, pa s lakoćom vraća kožu lica u njezin balans.

image
PRESS
image
PRESS

Kako koristiti ‘ard VM vitamins & minerals kremu za dubinsku hidrataciju i regeneraciju? ‘ard kremu nanesite na temeljito očišćenu kožu lica, idealno nakon ‘ard gela na bazi kamilice i to količine zrna graška. Ne zaboravite nahraniti i područje vrata i dekoltea! Također, jednom do dva puta tjedno napravite piling kože s ‘ard pilingom na bazi kamilice za kompletni učinak njege. Dosadašnje impresivne rezultate ovog noviteta možete vidjeti ovdje!

Više informacija o ‘ard VM vitamins & minerals kremi za dubinsku hidrataciju i regeneraciju, ali i o ostalim proizvodima potražite na službenoj stranici brenda!

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
25. travanj 2024 08:33