Nezaobilazna stanica

Otkrijte čarobni svijet ljepote: Chanel vas poziva na nevjerojatno iskustvo u Rovinju

Ako ste zaljubljenik u CHANEL kozmetiku ili jednostavno želite istražiti nove mirisne i kozmetičke kolekcije, "UN ÉTÉ DE CHANEL" je događaj koji ne smijete propustiti.

CHANEL vas poziva na neodoljivo putovanje u Rovinj - idiličnu ljetnu destinaciju koja će vas osvojiti svojom ljepotom. Otkrijte čarobni događaj "UN ÉTÉ DE CHANEL", ekskluzivno posvećen mirisima i ljepoti, koji se održava na prekrasnom Lungomare trgu u Rovinju.

image
CHANEL

Posjetitelji će imati priliku otkriti široku paletu proizvoda, uključujući nove ljetne esencijale, kultne klasike, mirise iz stalne ponude, LES EAUX DE CHANEL i LES EXCLUSIFS DE CHANEL kolekcije. Osim toga, stručni savjetnici za ljepotu bit će na raspolaganju kako bi vam pružili personalizirano iskustvo i savjete o mirisima, šminki i njezi kože.

image
CHANEL

Otvoren od 1. lipnja do 20. kolovoza 2023. godine, "UN ÉTÉ DE CHANEL" nudi vam priliku da istražite svijet CHANEL ljepote dok uživate u čarobnom okruženju Rovinja. Ovaj događaj je otvoren svakodnevno od 9:00 do 22:00 sata, pružajući vam dovoljno vremena da se prepustite CHANEL iskustvu.

image
CHANEL
image
CHANEL

"UN ÉTÉ DE CHANEL" čeka na vas na Lungomare trgu, Šetalište Vijeća Europe. Ne propustite priliku da istražite najnovije trendove, uživate u kultnim proizvodima i osjetite čaroliju CHANEL-a u jedinstvenom ljetnom ambijentu. Dopustite da vas CHANEL preplavi elegancijom i ljepotom dok uživate u čarima Rovinja!

image
CHANEL
Linker
23. travanj 2024 19:31