BARBIE GLAZED NOKTI

Osvaja društvene mreže: Novu hit manikuru Hailey Bieber uskoro ćete viđati posvuda

Manekenka je pokazala novu, odvažniju varijantu svojih viralnih "glaziranih" noktiju koja nosi naziv "Barbie glazed" manikura.

Otkako je Hailey Bieber prošle godine "srušila" internet svojim "glaziranim" noktima, u tandemu sa svojom manikuristicom Zolom Ganzorigt nastavila je diktirati trendove u manikuri. Manekenka i supruga pop zvijezde Justina Biebera poznata je po neupadljivom, minimalističkom stilu, no ovog puta je odabrala nešto odvažniji izgled noktiju koji je odmah osvojio društvene mreže.

Riječ je o "Barbie glazed noktima", jako ružičastoj verziji njezine klasične "donut glazed" manikure koja je uključila bisernoružičasti lak s kromiranim finišom. Upečatljivu manikuru Bieber je pokazala na svom Instagram profilu, uz novu bob frizuru i usne naglašene svjetlucavim sjajilom u duhu aktualnog Barbiecore trenda.

Čini se kako se Hailey uz Zolinu pomoć okreće svim razigranim varijantama izgleda noktiju - na jesen je predstavila "glaziranu" manikuru u smeđoj varijanti, a na Božić je oduševila nokte s crvenim "french" vrhom.

S obzirom na to da je manikuristica objavila tutorial za Haileyin prvi, viralni "glazirani" izgled noktiju, po istom receptu vrlo lako možete rekreirati i najnoviju "Barbie glazed" manikuru. Potrebno je odabrati pravu statement ružičastu nijansu laka i finiširati ga kromiranim prahom, a Zola preporučuje onaj naziva Tin Can Man prah marke OPI.

Linker
19. travanj 2024 17:54