OPTIKA OCULTO
Velika proslava

Optika Oculto obilježila 18 godina uspješnog poslovanja

Posebna gošća bila je francuska dizajnerica Sabine Be, čije se premium art naočale mogu naći na prodajnim mjestima Oculta.

Posebna gošća bila je francuska dizajnerica Sabine Be, čije se premium art naočale mogu naći na prodajnim mjestima Oculta.

Proslava osamnaest godina poslovanja i uspješnog rada optike Oculto, poznate po pomnom odabiru brendova naočala, okupila je brojne klijente i prijatelje brenda. Francuska dizajnerica Sabine Be, čije se premium art naočale mogu naći u Ocultu, svojim je dolaskom učinila ovaj događaj još posebnijim, a uzvanike je pjesmom oduševio gost iznenađenja Željko Banić Bane, frontmen Songkillersa. Proslava se nastavila u kultnoj zagrebačkoj "Osmici", gdje se za glazbu i atmosferu pobrinuo DJ Marijan Felver.

Sabine Be je dizajnerica koja je 2014. godine osnovala brend okvira naočala i time ostvarila svoj životni san, nakon što je 33 godine bila optičarka u obiteljskoj optici. Njezini su okviri od ostalih drugačiji po bojama i materijalama, a izrađuju se ručno u najprestižnijim radionicama u Francuskoj. Rad Sabine Be prepoznat je i globalno te se njezini dizajnerski proizvodi, koje osim okvira čine modna odjeća i modni dodaci, mogu kupiti na više od tisuću prodajnih mjesta diljem svijeta. Optika Oculto već je osamnaest godina sinonim za kvalitetne i pomno birane dioptrijske i sunčane okvire svjetskih dizajnera. Slijedeći dugu tradiciju u Zagrebu, primijenili su isti koncept rada i u optikama Oculto u Ljubljani i Splitu gdje također uspješno posluju. Premium dizajnerski brendovi čiji se modeli izrađuju u malim serijama, personalizirani pristup i pregledi vida okosnica su rada optike Oculto.

image
OPTIKA OCULTO
image
OPTIKA OCULTO
Linker
26. travanj 2024 00:46