Nova kolekcija

Omiljeni balzami za usne kao nezaobilazni saveznici tijekom ljetnih mjeseci

Rosal Lipbalm predstavlja novu kolekciju balzama za usne, neodoljivih voćnih okusa u ambalaži s potpisom priznate ilustratorice Tee Jurišić.

Dok Rosal Lipbalmovi tradicionalno njeguju usne i lice diljem svijeta već više od šezdeset godina, tako su i murali Tee Jurišić prepoznati diljem svjetskih gradova, a u kombinaciji nude ljepotu i umjetničke vrijednosti "nadohvat ruke". Predstavljena je nova kolekcija Rosal Lipbalmova koja donosi sočne poljupce ljeta u njegujućim formulacijama, ali i jedinstvenom dizajnu ambalaže s potpisom priznate ilustratorice Tee Jurišić. Jedan od najdugovječnijih domaćih kozmetičkih brendova donosi tri nova, njegujuća balzama.

image

Rosal Lipbalm x Tea Jurišić

Sanja Jagatić

Balzam s narom, jagodom i bananom, te dinjom i propolisom. Tri balzama neodoljivih voćnih aroma prvenstveno intenzivno hidratiziraju i njeguju usnice pažljivo odabranim sastojcima na bazi maslaca, ulja, vitamina A i E, a dodatna im je vrijednost jer dolaze upakirani u prave male minijature s Teinim potpisom, čime se ističu svojom neodoljivom jednostavnošću koja osvaja već na prvi pogled. Ilustratorica Tea Jurišić tijekom predstavljanja rekla je: "Volim vidjeti svoje ilustracije primijenjene na proizvod koji ima određenu funkciju i utjecaj na ljude koji ga upotrebljavaju. Rosalovu novu seriju lip balmova sam vidjela savršeno stopljenu s mojim crtačkim stilom i koloritom - svježe nijanse, boje koje podižu raspoloženje. Svidjela mi se pomisao da moja ilustracija može stati u svačiji džep ili torbicu."

image
Nela Fell
image
Nela Fell

Odakle je dobila ideju za dizajn, Tea objašnjava "Žene, djevojke, curice. Nastojala sam da se svaka od njih može prepoznati u ambalaži koju uzimaju u ruke, a osim njih, Lipbalm “drži” i djevojka s ilustracije. Tako sam zamislila simpatičnu situaciju dijeljenja, gdje dvije prijateljice jedna drugoj preporučuju ili poklanjaju balzam za usne", a sve tri ilustracije zapravo "sugeriraju jednakost među ženama i potiče društvo koje slavi različitost. Sve one gledaju u istom smjeru - u bolju, ravnopravniju budućnost, s osmijehom na njegovanim usnama."

image

Petra Kurtela, Paula Jeričević Tonković i Tara Thaller

Nela Fell

Dermatološki testirani, balzami su bogati blagotvornim aktivnim sastojcima koji njeguju, ali i ugodnim aromama i pigmentima koji ostavljaju nježne tonove na usnicama. NAR balzam svojim njegujućim kompleksom ulja, maslaca i pčelinjeg voska, obogaćen ekstraktom nara i guarane te vitaminima A i E, pruža kompletnu njegu, hidrataciju i zaštitu od isušivanja osjetljivoj koži usana. Ugodne teksture, lagano tonirani balzam s decentnim zlatnim sjajem zaglađuje, vraća usnama prirodnu boju i ljepotu.

image

Tara Thaller na predstavljanju nove kolekcije

Nela Fell
image

Tara Thaller na predstavljanju nove kolekcije

Nela Fell

JAGODA & BANANA pomlađuje usnice svojom moćnom formulacijom s uljima makadamije i sjemenki grožđa, kao i vitaminima A i E, a nježan ružičasti ton obogaćen blagim zlatnim sjajem daje usnama prirodnu svježinu i ljepotu, dok moćni sastojci također njeguju i štite od isušivanja te negativnog utjecaja UV zraka. Ugodne, voćne arome, ovaj balzam za usne je prava beauty poslastica.

image
Nela Fell

DINJA & PROPOLIS balzam osvježava usnice svojom ugodnom aromom, decentnim zlatnim sjajem i bogatom formulacijom s njegujućim sastojcima: karite maslacem, ekstraktom propolisa, uljem marelice, te vitaminima A i E. Usne poprimaju svilenu mekoću, prirodnu ljepotu i sjaj te, a zaštićene su od isušivanja i UV zračenja.

image

Matea Miljan i Dora Jagodić

Nela Fell

“Od kad znam za sebe koristim nekoliko dragih mi Rosalovih balzama za usne, uvijek su tu negdje Rosal Natural i Rosal Sensitive. Iz nove kolekcije, trenutno mi je u torbi Jagoda & banana. Volim njegov miris i osjećaj koji mi ostavlja na usnama, a i instinktivno sam ga odabrala zbog ljeta i voćnih nota koje su tipične za to godišnje doba. Volim taj neobičan osjećaj korištenja balzama s ambalažom koju sam sama dizajnirala”, ističe Tea Jurišić. Novi Rosal Lipbalmovi dostupni su u drogerijama i većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2,64 EUR.

image

Rosal Lipbalm x Tea Jurišić

Nela Fell
Linker
25. travanj 2024 01:47