Beauty osvježenje

Odvažne nijanse za ljetni make-up: Znamo kako na licu nositi boje citrusa

Osvježenje smo pronašli u beauty lookovima koji su inspirirani osvježavajućim bojama i okusima - predlažemo tri zamamne opcije.

Temperature dosežu rekorde, a nama je potrebno osvježenje u svakom obliku. Nije ga loše potražiti u modnim i beauty zadovoljstvima - make-up ljeti svodimo na minimum, no u posebnim prilikama rado ćemo se poigrati bojama koje su idealni odabir za ljeto. Atmosfera je opuštenija, ležernija, a topli dani zovu nas na eksperimentiranje i isprobavanje novih lookova. I trendovi nameću snažniji kolorit, pa smo spremni iskoračiti iz svoje zone komfora.

Naglasak smo stavili na boje - ten je njegovan, hidratiziran i zdravog sjaja, pa koristimo minimalnu količinu teškog pudera ili korektora. Prikrivamo nesavršenosti i crvenilo, a fokusiramo se na pogled koji je uokviren snažnijim bojama. Asocijacija na ljeto je: žuta, narančasta, citrusi, svježina - sve ono što sadrži Cedevita vitaminska voda u kojoj smo potražili osvježenje za vrijeme snimanja. Okusi limuna i ananasa, naranče i papaje te limuna i nara poslužili su nam zato kao inspiracija, pa smo se uskladili s vitaminskim vodama.

Žuta kao sunce

Žuta na očima? Apsolutno! Nosimo olovku za oči jarke žute boje koja podsjeća na limun i sunce, a umjesto na gornjem kapku, radije je nanosimo na donju liniju oka kako bismo istaknuli pogled i ukupnom looku dodali malo zabave.

image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
Energična naranča

Energična i optimistična narančasta nijansa nosi se na očima umjesto klasičnih izbora - crne ili smeđe olovke za oči. Njih čuvamo za jesen, a u ovim ljetnim danima, kada smo spremni eksperimentirati, uokvirit ćemo pogled geometrijskim oblicima ili ravnim linijama na gornjem i donjem kapku. Predlažemo i dodatni korak, a to je narančasti ruž za usne koji je pojačan sjajnim premazom.

image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
Pink wet look

Wet look frizura jedna je od popularnijih posljednjih sezona, a ljeto je idealno vrijeme za ovaj odvažni stil. Pa zašto ne bismo make-up uskladili s kosom? Biramo sjajne i sočne nijanse na kapcima, usnima i obrazima koje asociraju na zadovoljstvo, baš kao Cedevita vitaminska voda s okusom limuna i nara. Nježna ružičasta nijansa inspirirala nas je za ovaj beauty look - uvijek klasična, a u ovom wet izdanju posebno efektna.

image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
image
NEJA MARKIčEVIć CROPIX

Model: Pavla Predović za Talia Model

Make-up: Seka Kožul

Kosa: Ivan Pervan sa PRIMEvision

Kreativno vodstvo: Lea Ladišić

*Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji: Gloria x Cedevita vitaminska voda

Linker
28. travanj 2024 22:26