NEMA JEFTINIJE?

Obožavatelji šokirani: Selena Gomez skida šminku sa serumom koji košta 519 eura

Razumijemo te, Selena. To je jedan od najboljih seruma ikad, ali ipak.

Dvostruko čišćenje lica, prvo balzamom a nakon toga micelarnom vodom, jedan je od najboljih načina na koji možemo ukloniti šminku - temeljito. Nakon čišćenja obično ide serum (ili više njih), a nakon toga krema. No, nikada nismo pomislili da bi se netko mogao sjetiti umjesto balzama koristiti serum za lice - sve dok nismo vidjeli ovaj TikTok video Selene Gomez.

Početkom godine, Selena nas je provela kroz svoju beauty-rutinu na TikToku, gdje nam je između ostalog otkrila da serum za lice, za koji treba izdvojiti 519,49 eura, koristi upravo umjesto balzama za čišćenje, i prije micelarne vodice, a kaže da možete koristiti i bilo koji drugi serum.

image

La Mer The Concentrate Serum za njegu lica, 30 ml 519,49€ - serum koji Selena koristi umjesto balzama za čišćenje

PR LA MER

Iako se radi o dobroj ideji, jer taj serum doista ima teksturu koja nevjerojatno omekšava kožu i može se, uvjetno rečeno, tvrditi da je dobar kao prvi korak dvostrukog čišćenja, doista nema potrebe za takvom ekstravagancijom.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

TikTok korisnici su podivljali u komentarima, no Selena je odmah naglasila da je "većinu ovih proizvoda dobila besplatno. Nije ovako uvijek." U njezinu obranu, nakon seruma od 519 eura, Gomez koristi micelarnu vodu kakvu koriste i svi oni koji nemaju 59 milijuna followera na TikToku, a to je Bioderma Sensibio H2O micelarna otopina za koju treba izdvojiti 15 eura za 250 ml, u ljekarnama.

Linker
15. travanj 2024 20:13