jedinstveni medicinski uređaj

Što je Salt Facial? On neće samo nahraniti i pomladiti vaše lice, već će opustiti i odmoriti cijelo tijelo

Prirodno, lijepo, održivo nije samo trend, to je način života. Kad je u pitanju njega kože, tražimo najbolje iz prirode da bi se opustili, odmorili, regenerirali i u konačnici poklonili si prijeko potrebno osvježenje. Jedan od najnovijih trendova u kozmetičkoj industriji nedavno je predstavljan u Zagrebu, a sve je više poklonica ovog beauty tretmana. U pitanju je SkinFacial.

Zanimalo nas je o čemu je riječ.

Sam tretman sastoji se od tri koraka

Prvi korak je mikrodermoabrazija morskom solju iz Mrtvoga mora. Vrlo ugodan postupak tijekom kojeg se uz pomoć morske soli radi prirodni piling kože. Morska sol sadrži brojne minerale za zacjeljivanje kože poput magnezija, kalcija i kalija. Pomaže dubinskom čišćenju pora i uravnoteženju proizvodnje masnoće balansirajući pH kože. Sve to pomaže u sprječavanju nastanka akni i upala koje uzrokuju stvaranje bakterija u porama. Dubinsko čišćenje također pomaže zadržavanju vlage iznutra, čineći kožu svježom i podatnom. Morska sol nježno struže kožu finim česticama i izvlači vodu iz kože.

image
DEPOSITPHOTOS

Mikrodermoabrazija je svojevrsno zlatno pravilo za pripremu bilo kojeg tretmana. Zamislite da je vaša koža platno. Mikrodermoabrazija je tu da očisti to platno i pripremi ga za nove, šarenije boje.

Salt Facial kombinacija je onog najboljeg – morske soli, sunca i najfinijih ulja i minerala. Salt Facial jedini je medicinski uređaj s odobrenjem FDA (Agencija za hranu i lijekove Sjedinjenih Američkih Država).

Sve što se zatim nanosi na vašu kožu ovisi o tipu same kože. Salt Facial tretman svakome pristupa individualno.

Skinova je u Salt Facial tretman uvela još jednu inovaciju, dala cijelom tretmanu vrijednost više, a to je kombinacija samog tretmana sa Physiodermie proizvodima. Physiodermie izvrsno se naslanja na Salt Facial priču, jer oboje njeguju organsko, prirodno, temeljeno na znanstvenim istraživanjima u cilju postizanja vrhunskih rezultata.

Ovisno o problematici i zahtjevima vaše kože nanosi se jedan od Physiodermie seruma te ultrazvučni gel nakon kojeg slijedi drugi korak ovog jedinstvenog tretmana.

image
DEPOSITPHOTOS

Ultrazvučna terapija služi kako bi razmaknula prostor između stanica i omogućila prodor svih sastojaka seruma i gela u vašu kožu. Bez obzira koju kremu koristili i koje serume aplicirali na vaše lice, ako ono nije dobro pripremljeno, niti jedan od blagotvornih sastojaka neće ući u vašu kožu već će se samo zadržati na njenoj površini.

Upravo je zato jednom mjesečno ili jednom u dva mjeseca važno priuštiti se jedan ovakav cjeloviti tretman nakon kojeg ćete svoju kožu moći nastaviti hraniti u svome domu. Redovita higijena, briga o vlastitoj koži, ujednačen i sjajan ten imperativ je Nakon osam minuta ultrazvuka koji će vas u potpunosti umiriti slijedi treći korak - fototerapija.

image
DEPOSITPHOTOS

Fototerapija

20 minuta fototerapije ponovo prilagođene vašem tipu kože. Poznato je da fototerapija, da bi bila učinkovita, isijava samo jednu valnu duljinu. Valna duljina se odabire na osnovu potreba vaše kože bilo da vas muče akne ili biste voljeli potaknuti proizvodnju kolagena.

Nakon dvadeset minuta opuštajućeg uživanja na vaše lice se nanose hidroceramidi koji štite lipidni sloj kako bi vaša koža što dulje zadržala vlagu.

Za kraj, vaše se lice našprica feruličnom kiselinom koja je najjači antioksidans i služi za uništavanje slobodnih radikala. Salt Facial neće samo obnoviti, nahraniti i pomladiti vaše lice. Salt Facial će opustiti i odmoriti cijelo vaše tijelo.

Prednost ovog tretmana je što se može izvoditi i pojedinačno – samo mezoterapija, samo ultrazvuk ili samo fototerapija. Osim na licu ovaj tretman se može primjenjivati na bilo kojem dijelu tijela kao primjerice na dekolteu ili leđima.

Linker
16. travanj 2024 06:41