Divna!

Rijetko je ovakvu vidimo: Michelle Obama rođendan proslavila bez frizure i trunke šminke

Nekadašnja američka prva dama simbol je elegancije i prirodnosti, no gotovo se nikada na službenim događajima nije pojavljivala bez izravnane kose. No, vrijeme je da više ne krije svoju bujnu kosu pa je na rođendanskim čestitkama zahvalila fotografijom koja je oduševila mnoge.

Bivša prva dama SAD-a, spisateljica i supruga bivšeg američkog predsjednika, Michelle Obama, u javnosti se gotovo uvijek pojavljivala svježe isfenirane i ispeglane kose, iako je ova elegantna i profinjena dama prirodno kovrčava. U rijetkim prilikama smo mogli vidjeti njezine neobuzdane, bujne kovrče pa je zadnjom objavom na Instagramu oduševila svoje obožavatelje.

Michelle je jučer proslavila 57. rođendan i tom prigodom se zahvalila svima na lijepim željama i počastila ih fotografijom na kojoj je potpuno ležerna - bez šminke i bez ispeglanih kovrča.

"Hvala svima na lijepim željama za rođendan! Znam da je protekla godina bila teška za sve nas na toliko razina pa se samo nadam da se svi brinete o sebi i pronalazite radost i u najmanjim trenucima. Volim vas sve", napisala je ispod crno-bijele fotografije.

image
2009. kosu je ošišala na bob.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
Veliki valovi odlično joj stoje.
PROFIMEDIA

Michelle je tijekom godina većinom bila vjerna istoj boji kose, no mijenjala je dužine. Tako je nosila kratki bob, šiške ili pak lagane valove. Ponekad je iznenadila natapiranom kosom ili pak skupljenom u elegantnu punđu. Koju god frizuru nosila, Michelle sve stoji jer joj lice krasi njezin šarmantni osmijeh uz koji sve pristaje.

Bivša prva dama 2019. je izdala memoare pod nazivom “Moja priča” koja je odmah nakon izlaska prerasla u knjižarski fenomen. Po prodaji je rušila apsolutno sve rekorde: samo prvi dan u Americi kupljeno je nevjerojatnih 725 tisuća primjeraka, a u dva tjedna otišlo je dva milijuna.

Na više od 450 stranica vrlo iskreno i otvoreno progovara i o intimnim i o političkim trenutcima koji su joj obilježili život, a veći dio knjige posvećen je odrastanju uz oca Frasera Robinsona, koji je umro 1991. od multiple skleroze, i majku Marian. U središtu memoara je ipak Michellein odnos s Barackom koji nije bio uvijek "med i mlijeko" pa su išli kod bračnog savjetnika. U knjizi također govori o strašnom iskustvu - spontanom pobačaju, o neuspješnim pokušajima da nakon toga zatrudni i kako su napokon pribjegli potpomognutoj oplodnji da bi na svijet došle njihove kćeri - Malia i Sasha.

Linker
18. travanj 2024 22:02