SJO SKIN

Proizvode na bazi meda uvedite u svoju rutinu: Ova maska švedskog brenda najnoviji je hit zbog prirodnih sastojaka

Med kao prirodan sastojak pruža mnogo dobrobiti za našu kožu. U prvom redu, odličan je za njegu kože lice i za kosu, a mi smo izdvojili najbolje proizvode, uz trenutačno hit prirodnu kozmetiku švedskog porijekla koju iz kućne radinosti proizvode majka i kći.

Nebrojeno je razloga zašto u svoju dnevnu rutinu unijeti proizvode na bazi meda, koji je postao neizostavan sastojak u linijama raznih kozmetičkih brendova. Pčelinji med je gusta tekućina slatkog okusa proizvedena iz nektara dobivenog iz cvjetova biljaka. Med sadrži vitamin A, vitamine B skupine, C, D, E, H, Ka, minerale (kalij, željezo, kalcij) i enzime.

image
Pčelinji med
PIXABAY

Vrijednost meda i pčelinjih proizvoda, u vremenu kad se sve više traga za prirodnim i organskim sastojcima, sve je više cijenjena. U prvom redu tu su proizvodi za kosu i kožu. Primjerice, koži daje potrebnu elastičnost zbog mogućnosti privlačenja i zadržavanja vlage, a kosu obnavlja i daje joj potreban sjaj. Odličan je i kao antioksidans.

Med je emolijens jer omekšava kožu i čuva njezinu vlagu, humektans jer na sebe veže vlagu, ovlaživač jer kožu opskrbljuje vlagom, tonik jer jača i okrepljuje, a služi i kao tvar koja zaglađuje kožu te ima protuupalno djelovanje. Izdvojili smo nekoliko proizvoda na bazi meda s kojima su potrošači izuzetno zadovoljni.

Sjo Skin

Najnoviji hit u kozmetici s medom je svakako brend prirodne kozmetike sa svega nekoliko sastojaka - Sjo Skin.

"Nikada ne želim ostati bez ovoga. Redovitom uporabom ova maska riješila mi je upale ili bilo kakve mrlje na koži. Vrijedi svake lipe”, ovo je tek jedna od brojnih recenzija na kojima potrošači hvale Sjo Skin. Riječ je o maski za lice švedskog brenda, iza kojeg stoje majka i kći, Quinn i Jenny, a vode se onom "manje je više".

image
Sjo Skin ulje za lice
SJO SKIN

U ponudi imaju masku za lice i suho ulje. Suho ulje na bazi meda obogaćeno propolisom koji u prvom redu štiti od upala i umirujućim svojstvima zbog ulja iz sjemenki lubenice, borovnica i šipka.

Maska za lice aplicira se kozmetičkom špahtlicom, a preporuka je da na licu odstoji otprilike pola sata. Mnoge žene preporučuju da se ostavi i duže, do 45 minuta.

image
Sjo Skin maska za lice
SJO SKIN

Tekstura je nalik pudingu tako da se lako stavlja, a trećina sastojaka je med, dok je jeda od bitnijih sastojaka i jobova suza, višegodišnja tropska biljka iz roda žitarica. Formula je to koja se ne suši na koži nego se s njome stapa, stvarajući "pahuljasti pokrivač". Sastav je bogat vitaminom B i vitaminom C, a to koži omogućuje zaglađivanje. Dodatan plus je što je dostava besplatna za sve zemlje u Europi, a to uključuje i Hrvatsku.

Čitajte i: U nju se kune i Khloe Kardashian! Revolucionarna maska za kosu stigla na hrvatsko tržište

Gisou

Potaknuta brojnim upitima pratiteljica koje su je svakodnevno ispitivale kako njeguje svoju bujnu, dugačku kosu, nizozemska influencerica i blogerica Negin Mirsalehi odlučila je 2015. godine pokrenuti vlastitu liniju proizvoda.

Ulje za kosu Honey Infused Hair Oil natopljeno je medom iz pčelinjeg vrta njezina oca. Med je tu kao sastojak koji održava prirodnu vlagu kose, a uz njega je u sastavu i kokosovo te bademovo ulje.

U ponudi trenutačno ima pravi mali spektar proizvoda - od šampona za kosu, regeneratora, primera, proizvoda koji kosu štite od sunca, pa čak i parfema za kosu i maske za kosu.

Bielenda Manuka Honey

Obiteljski brend iz Novog Zelanda Bielenda također je izbacio svoju liniju proizvoda na bazi s medom, a namijenjena je onima sa suhom i osjetljivom kožom. U ponudi imaju kremu za lice, a pomoći će onima s dehidriranom i suhom kožom. Također, imaju i serum, odnosno hidratantni gel, a navodi se kako ten čini blistavim.

Micelarni gel na bazi meda pogodan je za skidanje šminke, a pritom ne oštećuje kožu. Štiti i od brojnih iritacija te je savršen za pripremu kože za njezinu daljnju njegu.

Maska za lice vlaži suhu i dehidriranu kožu, a uklanja i peckanja te zatezanja kože. Poboljšava boju tena i čini ga blistavim.

image
Bielenda hidratantna krema
BIELENDA
image
Bielenda serum
BIELENDA

Čitajte i: Naučite što linije, točkice i mrlje na vašem licu znače i kako možete pomoći svojoj koži

Linker
16. travanj 2024 09:56