Promo
Vrijeme je za shopping

Popularni beauty brend lansirao neodoljive novitete s kojima će make-up trajati cijeli dan

Ništa ne asocira na Urban Decay kao kolekcije "Naked" i "All Nighter" koje dobivaju pojačanje da bi makeup ostao #flawless!

Urban Decay, jedan od vodećih beauty brendova koji obožavaju i vizažisti i mnogi zaljubljenici u kozmetiku, svojim popularnim postojećim kolekcijama dodao je neke neodoljive novitete.

Nema do dobre pripreme

Stay Naked The Fix, 303 kune

Svi žele da puder izgleda svježe cijeli dan, baš kao da je tek nanesen. Osim dobrog temelja koji pospješuje postojanost pudera do čak 8 sati, novi dugotrajni primer All Nighter ima i vegansku, cruelty free formulu koja kožu čini hidratiziranom, mekom i smanjuje vidljivost sitnih bora i pora.

Mat podloga za izgled prave kože

All Nighter Primer, 266 kuna

Sve što ti se sviđa kod proizvoda Stay Naked sada dolazi kao puder u kamenu - Stay Naked The Fix! Potpuno lagan, prozračan i fleksibilan, a pruža umjereno prekrivanje i mat izgled postojan do 16 sati, bez popravljanja. Uz tri glavna tona i sedam podtonova, dostupno je 16 nijansi s kojima svačija prava boja može doći do izražaja.

Za naglašavanje kontura

Stay Naked Threesome, 274 kune

Bez bronzera, highlightera i rumenila, kao da nešto fali. Stay Naked Threesome zadovoljava potrebu za sva tri u jednom praktičnom proizvodu. Kada se nanese, tekstura dobiva satenski efekt i postaje svilenkasto glatka tako da nikada ne izgleda neujednačeno ili umjetno, a zbog svoje postojanosti do 14 sati, nema potrebe za popravljanjem bez obzira na okolnosti.

Poprskaj za postojanost

All Nighter Ultra Matte, 237 kuna

All Nighter fiksatori šminke su poznati godinama, a novi fiksator All Nighter Ultra Matte dolazi s novim učinkom - upija sebum i kontrolira sjaj uz mat završni efekt bez odsjaja. Uz All Nighter, šminka ostaje postojana čak 16 sati i traje cijeli dan, noć i sljedeće jutro ako treba.

Linker
19. travanj 2024 11:45