PETAR SANTINI
Budite svoje

Naranča, lavanda, vanilija i jantar: Stigao je novi Yves Saint Laurent parfem

Francuski modni i beauty brend Yves Saint Laurent jučer je predstavio novi miris 'Libre' kojim slavi moć, individualnost i slobodu, ono što je istoimeni dizajner uvijek isticao kroz svoje kreacije.

Yves Saint Laurent jedan je od onih dizajnera koji je uvijek težio potaknuti žene na individualnost, da budu slobodne i hrabre izreći ono što im je na pameti pa barem samo kroz njegove odjevne predmete. Inspiraciju za ženske kreacije nerijetko je vukao i iz muškog ormara jer je želio dokazati da se ženstvenost ne mora pronaći samo u haljinama, već i u odijelima.

"Oduvijek sam htio biti u službi žena. Drugim riječima, služiti ih. Služiti njihovim tijelima, njihovim gestama, njihovim stavovima, njihovim životima. Htio sam im praviti društvo u njihovom velikom pokretu oslobođenja koje je definiralo naše proteklo stoljeće", rekao je dizajner. Sloboda je ultimativni začin današnjice, kako u modi, tako i u ljepoti, jer granice izričaja više ne postoje. Upravo tu poruku je YSL brend prenio i novim parfemom "Libre", seksi cvjetnim mirisom koji je mek, a ujedno i snažan.

PETAR SANTINI

U njemu se isprepliće topla naranča i hladna lavanda, vanilija i jantar, ženski i muški duh. Novi miris djelo je dvoje vrhunskih tvoraca parfema koji su pronašli savršenu verziju nakon sedam godina i više od 1500 varijacija, a klasičnom francuskom stilu muških mirisa s lavandom dizajnerica Anne Flipo dala je žensku notu. Ambasadorica parfema je pjevačica Dua Lipa koja je svojim snažnim karakterom savršeno uklopila u tu ulogu.

PETAR SANTINI

Predstavljanje novog Yves Saint Laurent mirisa u raskošnom prostoru Muzeja Mimare i Café Gymnasiuma nisu mogli propustiti ni mnoga lica iz javnog života poput voditeljice Antonije Stupar Jurkin, glumica Judite Franković i Sanje Vejnović, pjevačice Nike Turković i Lu Jakelić te mnogih predstavnika medija, partneri i influenceri. Kako je bilo na partyju, pogledajte u galeriji.

Linker
23. travanj 2024 11:15