Nepogrešivo dobri

Mirisni i čudesni... Francuski brend ovih blagdana pripremio je čak pet poklon setova za nju i njega

Ukoliko imate više od 6 godina, vjerojatno svoje poklone birate sami! Ponekad točno znate što želite i to je odlično - zaslužujete poklon o kojem već dugo sanjate! Ali, što ako se, kao mnoge žene, grozite od tog pitanja: ‘Što želiš za poklon ove godine?+, onda čitaj dalje…

Problematika spomenutog i naoko jednostavnog pitanja je: što reći a da je lijepo, da nije nešto što dobivaš svaki dan, da je dovoljno posebno a opet - da ne baca u (pre)velike dugove tu dragu dušicu koja vam je pitanje i postavila? Kako bismo vas riješili muke, donosimo nekoliko predivnih prijedloga iz Nuxe asortimana s kojima nećete pogriješiti bez obzira na to s koje darovne strane se nalazite:

NUXE PAKETI

Dolaze u pet varijanti:

  • HAPPY IN PINK - Florale mirisni set,
  • THE PRODIGIEUX® 4 - set sva četiri čudesna ulja,
  • SIMPLY PRODIGIEUSE® - samo original Huile Prodigieuse,
  • THE ICONICS - po malo od svake kolekcije i
  • Exclusively him - samo za njega.
image

NUXE POKLON SETOVI

NUXE

Količine ovih paketa na tržištu su vrlo limitirane, pa požurite do Nuxe prodajnih mjesta ukoliko želite uhvatiti kojeg...


NUXE POJEDINAČNI ČUDESNI POKLONI

Čudesno ulje za njegu lica, tijela i kose, Nuxe parfemska vodica ili anti-age Super Serum koji je ovog proljeća napravio bum na tržištu? Odaberite i uživajte:

image

NUXE Huile Prodigieuse®

NUXE

Huile Prodigieuse® je višenamjensko suho ulje koje hrani, njeguje i uljepšava. Za Čudesno njegovanu, obnovljenu i uljepšanu kožu lica i tijela te kosu.

image

NUXE Prodigieux® le Parfum

NUXE

Prodigieux® le Parfum Čudesni parfem za sve tipove kože: parfemska voda za žene koja opušta i pruža opojni miris senzualnosti i topline.

image

NUXE Super serum 10

NUXE

Super serum 10 je univerzalan anti-age koncentrat za lice, vrat i dekolte. Namijenjej je svim tipovima kože s prirodnom hijaluronskom kiselinom i tisućama mikrosfera iz frakcioniranih biljnih ulja koji čine kožu 10 godina mlađom.

Ove jeseni smo proveli istraživanje u kojem je sudjelovalo čak 1.880 Nuxe korisnika i saznali smo da je Nuxe jedan od omiljenih brendova za poklanjanje upravo zbog svoje posebnosti i statusa kojeg ima. Čak 25% Nuxe zadovoljnih korisnika po prvi se put susrelo s brendom tako da su dobili svoj prvi Nuxe na poklon od drage osobe.


Nuxe potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a više o poklonima saznajte na ovoj stranici.

Linker
19. travanj 2024 12:30