BREND LANE JURČEVIĆ

Mirišljave i njegovane ovih blagdana zahvaljujući paketima La PIELA: Evo odličnih ideja za poklon pod bor

La PIEL by Lana J. božićni paketi kreirani su s ljubavlju za luksuznu njegu kože. Nisu testirani na životinjama. Prirodnog su sastava (95-99% prirodni) i formulirani su bez parabena, SLS-a, silikona, parafina, petroleja, mineralnih ulja. Evo nekih ideja što pokloniti dragoj osobi za blagdane.

Čitateljicama već jako dobro poznat, višestruko nagrađivani brend La PIEL by Lana J. i ovoga Božića ima najljepše luksuzne poklon pakete koji sadrže prirodne proizvode - za lijepu, zdravu i sjajnu kožu. Luksuzna njega koju pružaju proizvodi u bestseller paketima idealan su odabir da nagradite svoju kožu ili poklonite svojim najdražima ispod bora ove godine. U poklon paketima možete pronaći nagrađivane, 99% prirodne pilinge za tijelo obogaćene vitaminima, visokokvalitetnim uljima i maslacima koji potiču kožu na samoregeneraciju i na taj način pomažu u borbi protiv suhe kože i manjih nepravilnosti na koži poput manjih strija, ožiljaka, prištića ili pak takozvanih “strawberry legs”.

image

MY RITUALS box

LA PIEL

Osim pilinga, tu su i kremice za ruke i stopala, ali i luksuzno mlijeko za tijelo s hijaluronom i koenzimom Q10, ali i 7 hranjivih bogatih ulja koji kožu čine mekanom i glatkom. Neizostavan dio paketa su bestselleri - Glow BABE sjajna vodica za lice i tijelo, i Beach BABE multinamjensko maslac-ulje sa šljokicama, koji su vrtoglavom brzinom osvojili kožu mnogih žena diljem Balkana, ali i šire.

Lana Jurčević, vlasnica i idejna začetnica brenda La PIEL by Lana J. na vrh ljestvice prioriteta stavlja želju da se žene osjećaju sigurno - iz perspektive odabira sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, kreirajući najbolje formule za njegu kože.

"Jako mi je stalo da u ruke i na kožu žena dođe najbolja verzija svakog proizvoda, zato osobno sudjelujem u kreiranju svake recepture: miješam sastojke, prvo isprobavam sve formulacije na svojoj koži. Na taj način zadobila sam ogromno povjerenje kupaca koji su nam pomogli da u vrlo kratkom roku postanemo višestruko nagrađivani i najbrže rastući kozmetički brend. Žene nam vjeruju do te mjere, da pri lansiranju novih proizvoda kupuju preko weba, bez da su taj isti proizvod isprobale ili makar pomirišale, i to je velika potvrda za moj tim i mene. Na vrh ljestvice stavljamo prirodne, a time i luksuzne sastojke i to se odražava na kožu svake od njih", rekla je Lana.

image

GLAM box

LA PIEL

Blagdani pred nama najbolje su vrijeme za pokloniti dragoj osobi neki od paketa po posebnim ponudama. Svi proizvodi u božićnim paketima proizvedeni su u Hrvatskoj, ručno su rađeni, nisu testirani na životinjama. Prirodnog su sastava (95-99% prirodni) i formulirani su bez parabena, SLS-a, silikona, parafina, petroleja, mineralnih ulja. Glavni cilj je omogućiti ženama zdravu i sjajnu kožu luksuznim proizvodima vrhunskih sastojaka i najbolje moguće njege za svaki tip kože. Proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici.

image

PERFECT SKIN

LA PIEL
Linker
17. travanj 2024 13:41