nema što skrivati

Gwyneth Paltrow koristi ‘injekcije ljepote‘ i želi da svi znaju: ‘Imala sam krizu srednjih godina s 40‘

Glumica i osnivačica lifestyle brenda Goop ne boji se govoriti o raznim tabu temama pa su ‘injekcije mladosti‘ za nju nešto što ni jedna žena ne bi trebala skrivati niti se zbog toga osjećati nelagodno. Svojim primjerom želi potaknuti druge da se oslobode osjećaja srama.

Čak i u 2021. godini, brojne slavne dame boje se javno govoriti o botoksu i plastičnoj kirurgiji. Gwyneth Paltrow, koja se s lakoćom dotiče takvih tema, izjavila je kako razumije zašto je to tako te svijetu objavila da izgled njezine kože više nije samo rezultat dobre genetike i zdravog načina života, piše Harper‘s Bazaar u članku o osvježavajućem pogledu na plastičnu kirurgiju poznate Oskarovke.

"Mnoge uspješne žene u Hollywoodu od samog su starta motivirane idejom da nisu dovoljno dobre, zato stalno nešto pokušavamo dokazati. A kad priznaš da primaš injekcije, to je kao da si priznao svoju slabost. Mislim da se iskrenost često doživljava kao slabost... Zaista se čini da se svi boje govoriti o tome", zaključila je.

Čitajte i: Iživcirana Jennifer Lopez odgovorila fanovima: ‘Po petsto milijunti put, nikad nisam koristila botox!‘

Gwyneth bez imalo problema priznaje da redovito odlazi na tretmane Xeominom, anti-age tretmanom čije je zaštitno lice te da joj je ‘najpotrebniji‘ u području između obrva, gdje joj najviše smetaju bore.

image
Gwyneth je oduševljena tretmanom koji je pomlađuje, a zbog kojeg njezino lice i dalje izgleda prirodno
LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK

Fanovima na Instagramu još je prošle godine otkrila kako već uz malu dozu tog tretmana izgleda ‘manje ljutito", a otkrila je i kad je sve krenulo.

"Imala sam krizu srednjih godina kad sam navršila 40 i tad sam otišla doktoru. No, postupak je ispao katastrofalno. Nakon toga dugo, dugo nisam radila ništa. Imala sam masnice, cijelo mi je čelo bilo kao zaleđeno, i uopće nisam nalikovala sebi", priznala je te dodala da je oduševljena Xeominom jer izgleda mladoliko, ali i prirodno.

Gwyneth želi potaknuti žene da više govore o zahvatima ljepote

"Mislim da je lijepo kad žene podijele svoja iskustva, jer se uz svijet plastične kirurgije i ‘injekcija za ljepotu‘ veže sram. Bilo bi lijepo kad bi se ljudi mogli osjećati dovoljno samopouzdano da mogu bez problema govoriti o svojim odlukama. No, ako žele zadržati svoje ‘tajne ljepote‘ i to je OK. Ja sam kao otvorena knjiga", zaključila je.

Čitajte i: Mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali tu je uvijek Gwyneth: Prodaje neobičnu svijeću, mnogi se zgražaju, ali već je rasprodana

Linker
21. rujan 2023 23:24