uz dodir Japana

Anja Alavanja i Emina Pršić zablistale u komadima s bezvremenskim uzorkom savršenim za tople dane

Jučerašnje predstavljanje nove linije kozmetike Afrodita inspirirane trešnjinim cvijetom privuklo je brojne dame iz hrvatskog javnog života koje su jedva dočekale tople dane da mogu isfurati laganije materijale.

Brojni gosti su na predstavljanju linije uživali u pravom japanskom ugođaju. Spisateljica i voditeljica Emina Peršić izabrala je cvjetnu haljinu s volanima i otvorenim ramenima, a sandale s vrtoglavo visokom platformom bile su glam dodatak stajlingu.

image

Emina Pršić

PRESS

Voditeljica Anja Alavanja zablistala je u pravom proljetnom outfitu - mini haljini s vječnim cvjetnim uzorkom koja je bila posebno zanimljiva zbog kroja na jedno rame i detalja u obliku mašne. Anja je ovu haljinu savršenu za partyje na otvorenom kombinirala sa sandalama u boji starog zlata i koraljnim ružem.

image

Emina Pršić i Anja Alavanja

PRESS

Modna dizajnerica Diana Viljevac nosila je satensku haljinu s otvorenim ramenima uz torbicu upečatljive plave boje i bež sandala.

image

Diana Viljevac

PRESS

Životna savjetnica Borna Kotromanić na event je došla sa svoja dva ljubimca i u vrlo hrabrom izdanju. Njezin izbor bio je bež kombinezon uz dodatak bijele torbice, cipela na platformu i cool ogrlice sa školjkicama.

image

Borna Kotromanić

PRESS

Stilistica i dizajnerica iz Banja Luke Stankica Stojanović odjenula je upečatljivo plavo odijelo, bijelu košulju i zanimljiv korzet-remen koji je podigao cijelu kombinaciju.

Kozmetika Afrodita 100 % SPA CHERRY BLOSSOM linija inspirirana je tradicionalnim japanskim beauty ritualima. Romantičan miris trešnjinih cvjetova utkan je u nježne i pahuljaste teksture koje potpuno zavode osjetila. Senzualno masažno ulje te slatki šećerni piling i neodoljivi mousse za tijelo dio su linije koja njegujućim SPA ritualima iz Kozmetike Afrodita daje potpuno novu notu.

Goste su pozdravile i djevojke u gejša kostimima, a uživanje je zaokruženo haiku poezijom o trešnjinom cvijetu. Svi prisutni su za uspomenu dobili i svoje ime ispisano na japanskom jeziku. S obzirom da sakura traje iznimno kratko tijekom travnja, trešnjin cvijet je bio simbolički prikazan u brojnim pojedinostima na događanju.

image

Kozmetika Afrodita nova linija s mirisom trešnjinog cvijeta.

PRESS

"Kreirajući CHERRY BLOSSOM želja nam je bila donijeti svu raskoš trešnjina cvijeta u intimu vlastitih spa rituala. Trešnjin cvijet se u njezi kože koristi za dubinsku hidrataciju koja je više nego potrebna nakon zimskih mjeseci. Božanstveni sakura miris ostavlja trag ženstvenosti i proljetne razigranosti. Sva tri proizvoda se nadopunjuju i zajedno koži daju njegu kakvu može dati samo trešnjin cvijet", izjavila je Mišela Firšt Vučenović iz Kozmetike Afrodita.

Linker
19. travanj 2024 19:12