Getty Images for Victoria's Secret
INSTAGRAM FAVORITI

4 make-up proizvoda koje su šminkerice prošle godine obožavale - a bit će hit i u 2019.

Make-up o kojem se prošle godine pričalo bit će jednako zanimljiv i ove godine pa se isplati baciti oko na proizvode s kojima su šminkerice ostale zadivljene.

Make-up favoriti iz 2018. otkriveni su zahvaljujući jednom od glavnih autoriteta iz svijeta šminke na Instagramu - TrendMood. Njihove ankete pokazale su koji puder, korektor, sjajilo za usne i paleta sjenila su lani bili najpopularniji među njihovih više od milijun pratitelja. S 69 posto glasova najboljim tekućim puderom proglašen je Born This Way brenda Too Faced i time iza sebe ostavio kultni Estee Lauder Double Wear.

Born This Way Too Faced, 240 kuna

Za prikrivanje podočnjaka, mrlja i prištića najbolji je korektor brenda Tarte zahvaljujući potpunom prekrivanju nedostataka koje želimo sakriti, dok je na usnama glavnu ulogu prošle godine imalo sjajilo za usne Rihanninog brenda Fenty.

Tarte Shape Tape korektor, 190 kn

Fenty Beauty sjajilo 120 kn

Kada su sjenila za oči u pitanju, najboljom je proglašena paleta sjenila Morphe James Charles koja je nažalost trenutačno rasprodana i već ima dugačku listu čekanja za nove proizvode.

Morphe James Charles Artistry Palette, 330 kn

Ako još niste probali niti jedan od preparata, nećete pogriješiti ako ih dodate u svoju kozmetičku torbicu ove godine, a za sve ljubitelje make-upa s Rihanninim potpisom stižu dobre vijesti - 10. siječnja stiže nova make-up kolekcija u kojoj će pjevačica predstaviti korektor koji dolazi u čak 50 nijansi.

Linker
17. travanj 2024 13:03