zimska verzija

Novo, posebno izdanje popularnog proizvoda za njegu kože

Ako želite zaštiti kožu od zimskih uvjeta, Melem je pripremio cijeli niz proizvoda koji će vam pomoći, a pronaći ćete ih u primamljivom novom izdanju.

Slavljeničku, jubilarnu 45. godinu Melem završava sa stilom – u ograničenom, blagdanskom izdanju. Mnogima omiljena kolekcija "Dragocjena ulja" tako je dobila posebno, zimsko ruho. Na podlozi "od leda i snijega", u bojama svih Melem kolekcija koje su se dosad našle na policama - Ruže, Riže, Cold Cream, Marule, Avokada i Sun kolekcije - složene su kuglice u obliku bora, dok je blagdansku čaroliju unio fini plašt satkan od sitnih, zlatnih zvjezdica.

image

Mnogima omiljena kolekcija „Dragocjena ulja” dobila je zimsko ruho

press

Proizvode kao što su balzam za usne, bogata krema, gel za tuširanje, losion za tijelo i deo roll-on možete pronaći na policama u ovom zimskom, blagdanskom pakiranju, baš kao i posebnu ediciju poklon paketa s Melem potpisom.

„Željeli smo zaključiti godinu sa stilom, proslaviti jedinstven uspjeh omiljenog domaćeg kozmetičkog brenda koji već četrdeset i pet godina ima puno povjerenje svojih potrošača, ponuditi im razigranu kolekciju u kojoj će uživati svim osjetilima i koju će rado ovih blagdana poklanjati osobama do kojih im je stalo”, poručuju iz Melema.

image

Stigla je i posebna edicija poklon paketa s Melem potpisom

press

Melem proizvodi poznati su po tome što u trenu umiruju, olakšavaju, omekšavaju, njeguju i čine kožu ljepšom. Također budi posebne osjećaje svojim prepoznatljivim, nježnim i puderastim mirisom.

„Neka ovi blagdani budu poput Melema, veseli, šareni i razigrani, a opet nježni, topli i mirisni. Želimo da ih provedete u zagrljaju s dragim osobama, da ne izostane poljubaca, smijeha i veselja”, rekao je Melem tim i svima zaželio najljepše blagdane i još jednu zdravu, uspješnu i «melemastu» novu godinu.

image

Proizvode kao što su balzam za usne, bogata krema, gel za tuširanje, losion za tijelo i deo roll-on možete pronaći na policama u ovom zimskom, blagdanskom pakiranju

press

Melem "zimsku" ediciju u ograničenom izdanju potražite u svim drogerijama te većim trgovinama.

Linker
16. travanj 2024 11:58