BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Ne staje s poslom

Novi poslovni pothvat: Uskoro ćete moći mirisati poput Beyonce

Kod Queen B uvijek se sprema nešto novo - ove godine odlučila je ‘pokoriti‘ industriju ljepote, a vlastiti parfem je dobar način za to.

Kod Queen B uvijek se sprema nešto novo - ove godine odlučila je ‘pokoriti‘ industriju ljepote, a vlastiti parfem je dobar način za to.

Celebrity beauty linije imale su svoj trenutak prošle godine, a nakon što su gotovo svi predstavili svoje brendove, Beyonce dolazi na kraju kako bi pokupila svu pažnju. Pjevačica je prije mjesec dana najavila lansiranje linije proizvoda za kosu, a sada je najavila i vlastiti parfem koji je već dostupan za prednarudžbu.

Parfem koji nosi ime "First Access" navodno izlazi u rujnu ove godine, a cijena će mu iznositi 160 dolara. Trenutak u kojem je najavila ulazak u beauty industriju ne može biti bolji - trenutno su medijski stupci puni natpisa o njezinoj senzacionalnoj turneji što potpomaže promidžbi novih proizvoda. Ako se želite dočepati parfema kojeg je osmislila Queen B, morat ćete pričekati jer će miris u početku biti dostupan samo u SAD-u i Kanadi. Ono što se još zna jest - napravljen je u Francuskoj, a u njemu se miješaju tonovi jasmina, ambera, meda i ruže. Senzualno, snažno i ženstveno! Inače, ovo je prvi miris koji će Beyonce lansirati nakon posljednjeg koji je nosio ime "Heat", a predstavila ga je 2010. godine.

image

U veljači 2010. predstavila je parfem Heat

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Dok je naglasak posljednjih godina bio stavljen na skincare linije, moguće je da će Beyonce ponovno pokrenuti trend celebrity parfema, što je bila učestala praksa slavnih početkom tisućljeća te oko 2010. godine. Ariana Grande, Billie Eilish, neke su od pop-zvijezda koje su nedavno predstavile svoje mirise, a oduševila je i mogulica Rihanna koja je prije nekoliko godina lansirala svoj miris. Čekamo Beyonce, a zatim i druge zvijezde koje će se povesti za njihovim primjerom.

Linker
27. travanj 2024 12:03