Beauty izbor

Nove generacije pudera su za svaki tip kože: 8 ultralaganih za blistavi ten

Puder koji odgovara različitim potrebama kože, idealan za svakodnevno nanošenje, postiže prirodnu prekrivnu moć i daje nam ultrasvježi osjećaja koji je nježan prema koži - tako nekako opisujemo savršeni puder, a u nastavku i izdvajamo osam primjeraka koji odgovaraju opisu.

Ključ dobrog make-up looka leži u pravoj podlozi, odnosno na samom početku nanošenja šminke na lice. Prije toga, nulti korak je njega kože kozmetičkim preparatima koji će hidratizirati lice kako bi šminka na njega što bolje "sjela" i zadržala se kroz cijeli dan. Svima nam je zato jedan od najvećih izazova kod potrage dobrog make-upa pronalazak pravog pudera - podloga koja pruža svježi izgled, kožu zdravog sjaja i nježno matiranje, osobito u toplijim danima.

Puder je istovremeno proizvod koji na koži može stvarati najveće probleme i s njim je lako upasti u začarani krug - pokrivamo sitne nesavršenosti puderom koji će izazvati nekoliko prištića, koje naravno želimo opet kamuflirati - i tako u krug. Zato, umjesto na teške pudere s velikom pokrivnom moći koji su teški na koži i mogu začepiti pore ili pak isušiti kožu, radije biramo one formulirane sa sastojcima za njegovanje, poput hijaluronske kiseline i vitamina te čije su formulacije lagane poput zraka, dugotrajne i istovremeno njeguju lice umjesto da ga isušuju.

image
MATTEO VALLE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Jedan od beauty favorita je Lancome Teint Idole Ultra Wear predstavljen još 1997. godine, a do danas je njegova formulacija unaprijeđena i poboljšana. Novi Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81 posto seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF 35. Otporan je na znojenje, a kožu njeguje hijaluronska kiselina, moringa, vitamin E i prebiotične i probiotične za trajnu hidrataciju i zaštitu kožne barijere. Dobar izbor je i CC krema koja funkcionira kao lagani puder i njega za kožu sa zaštitinim faktorom brenda it Cosmetics, a uz lancome, izdvajamo još neke beauty favorite koji već godinama opravdavaju status najboljih pudera za svaki tip kože.

image

Tekući puder It Cosmetics CC+ Cream With SPF 50+/
puder Lancome Teint Idole Ultra Wear/
puder L‘Oreal Paris True Match/
mineralni tekući puder Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation

PRESS
image

Tekući puder Rare Beauy Liquid Touch Weightless/
Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint/
puder Armani Luminous Silk Foundation/
puder Pat McGrath Labs Skin Fetish

PRESS
Linker
13. travanj 2024 21:26