VIOLETTE_FR
Violette_FR

Nova metalik nijansa savršeno naglašava zelene, svijetlosmeđe i oči boje lješnjaka

Novu metalik nijansu opisuju kao "tamnu i duboku magentu i živahnu orhideju" koja posebno dobro ističe zelene, svijetlosmeđe i oči boje lješnjaka.

Novu metalik nijansu opisuju kao "tamnu i duboku magentu i živahnu orhideju" koja posebno dobro ističe zelene, svijetlosmeđe i oči boje lješnjaka.

Violette, francuska make-up artistica na radu u New Yorku, osvojila je scenu razigranim stilom šminkanja i korištenjem ne tako uobičajenih boja, pri čemu uvijek nastoji promovirati francuski stil. Trenutno je kreativna direktorica u Guerlainu, radila je i s Estée Lauder, a ima i vlastiti veganski brend Violette_FR u čijim proizvodima stapa i miješa boje izazivajući i odvažne ljubiteljice šminkanja.

image

Metalik sjenilo za odvažne Violette_FR, cijena 31 dolar

VIOLETTE_FR

Dalijin san

U tom je stilu i nova metalik nijansa njezinih sjenila Rêve de Dahlia (u prijevodu Dalijin san) koju opisuju kao "tamnu i duboku magentu i živahnu orhideju". Posebno dobro naglašava zelene, svijetlosmeđe i oči boje lješnjaka. Boja je puna i snažno pigmentirana, pa s lakoćom prekriva kožu, bez pomaganja kistom i snažno dolazi do izražaja. Aplikator s tankim vrhom omogućuje ciljano i lagano nanošenje na kapak, a boja je vrlo postojana i stabilna.

image

Metalik magenta posebno ističe smeđe i zelene oči

VIOLETTE_FR

Možete i crtati

Pomoću aplikatora lako je nacrtati i neki specifični oblik koji želite. Birate li pak mekši i raspršeniji make up, prvo nanesite nekoliko točkica sjenila duž kapka, pa ih razmažite vršcima prstiju. Ova nijansa spada u svjetlucajući dio linije sjenila, s još pet ne tako svakodnevnih nijansi, a sva se ona mogu odlično kombinirati s mat sjenilima iz iste linije.

Linker
29. travanj 2024 10:46