Inovativni make up

Nova ‘gola‘ maskara jedan je od najvećih hitova u svijetu makeupa

Naked Mascara razlikuje se od svake maskare koju smo dosad koristili, pa je njome britanski brend Lush stvorio potpuno novu kategoriju ovog proizvoda.

Britanski inovativni kozmetički brend Lush lansirao je novu maskaru i ujedno stvorio potpuno novu kategoriju tog kozmetičkog proizvoda bez kojeg mnogi ne mogu ni zamisliti izlazak iz kuće. Naked Mascara, kako su je nazvali, prijateljska je za okoliš, jer je napravljena od sastojaka koji se ne trebaju čuvati u plastičnoj ambalaži, a u pakiranju dolazi sa čak tri četkice.

„Gola” maskara za sada ima četiri boje: Orca (crnu), Earth (smeđu), Reef (koraljnu) i Ocean (plavu), a trepavice premazuje suptilno i ujedno ih podiže. Svaka od tri četkice ima svoju namjenu, pa ih birate ovisno o tome želite li postići veći volumen, bolju definiciju ili želite razdvojiti trepavice. Četkice ne sadrže plastiku, a izrađene su od sto posto biološkog materijala koji se može reciklirati.

image

Lushova nova maskara ima tri četkice

LUSH

Naked Mascara ne mora se čuvati u plastici jer je formulirana od mješavine biljnih maslaca i voskova koji tvore čvrst proizvod. U sastavu su organsko ricinusovo ulje koje regenerira, umiruje i stabilizira, vosak biljke kandelile koji stvara barijeru i sprečava gubitak vlage te maslac od orašastih plodova biljke Shorea stenoptera (illipe butter) za hidrataciju i regeneraciju.

Budući da se Naked Mascara razlikuje od svake maskare koju smo dosad koristili, Lush je dao i kratku uputu za upotrebu. Lagano namočite vrh četkice i umetnite je u maskaru, pa malo okrećite kao da šiljite olovku, kako biste premazali čekinje. Zatim uobičajeno namažite trepavice, a kada ste gotovi dobro isperite četkicu te protresite i okrenite maskaru, pa ih ostavite na postolju da se osuše na zraku. Inovativna maskara košta deset funti, odnosno oko 12 eura.

Linker
25. travanj 2024 02:44