ljepota i wellness

Ni ona nije odoljela: Kate Moss predstavlja liniju za njegu tijela iznutra i izvana

Njezina linija sastoji se od proizvoda za njegu kože i čajeva za podizanje raspoloženja i umirenje prije spavanja.

Tijekom svoje karijere, supermodel Kate Moss bila je zaštitno lice mnogih svjetskih beauty brendova pa joj svijet ljepote nije nepoznanica. Stoga je prirodno da je Kate poželjela stvoriti svoju liniju za njegu kože - Cosmoss. Riječ je o brendu s naglaskom na beauty i wellness s ciljem njegovanja tijela i iznutra i izvana.

Kate je na stvaranju Cosmossa radila s homeopatkinjom Victorijom Young, a ideju je dobila tijekom pandemije, kada se konačno mogla posvetiti sebi. Boraveći kod kuće u Cotswoldsu, Kate je razvila interes za vrtlarstvo, prešanje cvijeća i plivanje u divljim vodama. Upravo je to istraživanje dublje povezanosti s prirodom potaknulo njezinu maštu i želju za stvaranjem proizvoda koji će to slaviti u svojoj srži.

"Cosmoss se oslanja na moja životna iskustva, moje putovanje i moju transformaciju. Svaki je proizvod pomno izrađen i dizajniran za otključavanje novih rituala koji vas vode do pronalaska unutarnje ravnoteže i ljubavi", napominje Kate te dodaje da su u proizvodima samo najčišći i najmoćniji sastojci.

Kolekcija se sastoji od proizvoda koji se lako uklapaju u dnevnu rutinu i čiji je cilj replicirati dnevne rituale koje Kate prakticira posljednjih nekoliko godina - sredstvo za čišćenje kože, hidratantna krema, parfemska voda Sacred Mist i antioksidativno ulje. Osim toga, asortiman uključuje i dva čaja za podizanje raspoloženja: energizirajuću mješavinu za jutro i umirujuću za večer.

Svi su proizvodi veganski, održivog porijekla i ekološki osviješteni, a možete ih nabaviti ovdje.

image

Sacred Mist parfem, 1080 kuna.

COSMOSS
image

Cosmoss čistilica, 468 kuna.

COSMOSS
image

Cosmoss Dawn čaj,180 kuna.

COSMOSS
Linker
19. travanj 2024 19:35