HIT MEĐU SLAVNIMA

Ni Kate Hudson nije odoljela kupki koja troši kalorije i diže libido

Otišla je na ledeno kupanje u spa s prijateljicom i o doživljenom objavila urnebesan video kojim ohrabruje žene da učine za sebe što ih veseli.

Američka glumica Kate Hudson obilježila je nedavni Dan žena u ledenoj kupki s prijateljicom Angi Greene. Trenutak kad su ušle u kadu s vodom čija se temperatura u spa centrima kreće od od četiri pa do deset stupnjeva, ovjekovječen je videom na njezinom Instagram profilu. Zvijezda Netflixovog filma "Nož u leđa: Glass Onion", ledenu avanturu popratila je čestitkom: "Sretan Međunarodni dan žena svim damama koje me svakodnevno nadahnjuju". Pritom se dobro zabavljala s prijateljicom, uz pokoji vrisak zbog šoka izazvanog uranjanjem u hladnu kupku. Iskušenje vrijedi izdržati jer je klinički dokazano da takvo kupanje podiže razine hormona sreće endorfina i dopamina, smanjuje upalu u organizmu, poboljšava spavanje i ublažava stres i bolove te ubrzava oporavak poslije ozljeđivanja. Glumica je u objavi dodala:"Kako se voliš, tako se njeguješ i smiješ se kad zajedno zaroniš".

Na spa druženju pokazala je isklesano tijelo u jednodijelnom kupaćem kostimu, dok je izvršna direktorica neprofitne udruge "Stand Up Events", posvećenoj borbi protiv homofobije, posebice u sportu, odabrala bikini. "Volim s prijateljicama razgovarati o novim kremama, laserima, botoksu i sličnim stvarima, to nas sve zabavlja, ali zapravo o starenju mislim jedino kad me pitaju za to. Ne bojim ga se. Sada mi je jasno zašto svi moji prijatelji tvrde da su im četrdesete najbolje desetljeće u životu", rekla je nedavno. Ovih dana posvetila se nečemu potpuno drukčijem: radi na svom prvom glazbenom albumu.

Poslije snimljenog dueta s Matthewom McConaugheyjem "You‘re So Vain" u romantičnoj komediji "Kako se riješiti frajera u deset dana" te nagovaranja prijatelja, radi na vlastitim pjesmama koje će objaviti na zvuka "I‘m Not Into Being a Pop Star". Vjeruje se da će biti objavljen iduće godine.

Linker
15. travanj 2024 05:48