DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Hair trend

Ni crvena, ni smeđa: ‘Crunette‘ kosa veliki je trend

Za one neodlučne - ovo je idealna beauty opcija!

Za one neodlučne - ovo je idealna beauty opcija!

Iako se beauty trendovi mijenjaju sve brže, pa neke popularne frizure ili boje u kosi zažive na tek kratko vrijeme, neki lookovi se ipak zadržavaju i pokazuju da nije riječ o samo prolaznom trendu. Copper nijansa u kosi jedan je od takvih lookova - i brojni celebrityji isprobali su i odlučili zadržati bakrenu boju kose, a ova nijansa i dalje je tražena i u frizerskim salonima. Ako vam je copper ipak prevelika promjena, a tražite novi imidž, predlažemo nijansu koja se pojavljuje pod nazivom "crunette" i koja je spoj brinete i copper boje kose.

Glumica Jessica Chastain, manekenka Kendall Jenner i glazbenica Shakira neke su od slavnih djevojaka kod kojih možete potražiti inspiraciju. Ova boja sjajan je izbor za one koje žele malo bakrenog tona u kosi, no nisu spremne na veću promjenu prema crvenom. Smeđa nijansa s primjesama bakrene i crvenkastim odsjajom zato zvuči jako primamljivo.

Pobrinite se da svom frizeru dobro objasnite kakvom izgledu težite - crunette se postiže uz zlatne, čokoladne i copper tonove, a najbolje ćete željeni rezultat dočarati fotografijom. Naravno - uvijek se možete poigrati i s drugim tonovima u kosi koji se slažu s copper pramenovima, kako biste dobili željeni efekt i dinamičnost frizure.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 22:38