SOHO SKIN INSTAGRAM
izgleda primamljivo

‘Multivitaminska injekcija za kožu‘: Prestižni privatni klub lansirao svoju liniju kozmetike

U liniji se nalazi 11 proizvoda s probranim sastojcima koji potiču stvaranje novih stanica kože, čime djeluju na usporavanje starenja.

U liniji se nalazi 11 proizvoda s probranim sastojcima koji potiču stvaranje novih stanica kože, čime djeluju na usporavanje starenja.

Jedan od najekskluzivnijih privatnih klubova na svijetu svakako je Soho House koji se nalazi na mnogim lokacijama poput Londona, Berlina, New Yorka i Rima. Zapravo je riječ o skupini privatnih klubova koji su izvorno bili usmjereni na one iz umjetnosti, politike i medija.

Tvrtka je osnovana 1995. u Londonu, upravlja klubovima, hotelima i prostorima diljem svijeta, a sada je proširila djelovanje i na beauty svijet. Soho Skin nova je linija za njegu kože koji će članovima ili gostima Soho Housea pružiti ono najbolje za njihovu kožu.

Kako poručuju iz Sohoa, njihova linija pomaže koži postići prirodno pomlađivanje kroz obnavljanje stanične energije kože.

Kako bi napravio liniju kozmetiku vrijednu korištenja, Soho je pomoć zatražio upravo kod svojih članova i gostiju koji su im sugerirali što očekuju od njege kože i koje bi ih formulacije zadovoljile.

"Tržište proizvoda za njegu kože je ogromno i među našim članovima postoji stvarni umor od upotrebe predoziranih aktivnih tvari koje ponekad mogu biti previše abrazivne za kožu. Zato je bilo važno da poboljšamo naše formule i isporučimo proizvode koji čuvaju i hrane kožu te umanjuju stres", rekla je Aalish Yorke-Long, izvršna direktorica prodaje u Sohou.

U središtu linije je Soho Skin Concentrate, sastojak koji Jessica Sproson, savjetnica za njegu kože brenda, opisuje kao "multivitaminsku i energetsku injekciju za vašu kožu". Svaki proizvod zahvaljujući glikogenu, ljekovitoj smoli i probioticima, djeluje sinergistički na jačanje mikrobioma, jedrost, čvrstoću i hidrataciju.

U liniji se zasad nalazi 11 proizvoda - od krema, preko seruma i čistilica do balzama za usne, pilinga i gela za brijanje. Čak i ako niste članovi Soho House kluba, ovi proizvodi su vam dostupni na SpaceNk.com.

image

Soho Skin tekući piling, Spacenk.com, 532 kn, 69.50 €.

SPACENK.COM
image

Soho Skin 24/7 treatment, Spacenk.com, 638 kn, 83.50 €.

SPACENK.COM
image

Soho Skin detoks maska, Spacenk.com, 532 kn, 69.50 €.

SPACENK.COM
image

Soho Skin krma za okoloočno područje, Spacenk.com, 487 kn, 63.50 €.

SPACENK.COM
Linker
27. travanj 2024 08:09