PRESS
njega usana

Muče vas suhe usne zimi? Slavna glumica i komičarka zna kako doskočiti tome jednim proizvodom

Čim padnu temperature, za mnoge kreće bitka sa suhim i ispucanim usnama. Tiktokeri su još lani brujali o odličnim svojstvima maske za usne, a sada se listi obožavatelja ovog proizvoda pridružila i popularna glumica i komičarka.

Čim padnu temperature, za mnoge kreće bitka sa suhim i ispucanim usnama. Tiktokeri su još lani brujali o odličnim svojstvima maske za usne, a sada se listi obožavatelja ovog proizvoda pridružila i popularna glumica i komičarka.

Čim padnu temperature, kreće bitka sa suhim i ispucanim usnama. Problemi sa suhom kožom neizbježni su tijekom zime, a vječiti je problem kako njegovati jedan od najosjetljivijih dijelova na tijelu. Naime, izuzev okoloočnog područja, usnice su najtanja koža na licu koja teško zadržava vlagu, a istovremeno ima osjetljivu barijeru. Grijanje u zatvorenim prostorima, konstantna promjena temperature te hladan zrak zbog toga sigurno ne pomažu u održavanju njegovanog izgleda usana.

Inače iz kuće ne izlazimo bez mobitela, ključeva i novčanika, a ovu listu zimi nadopunjujemo i različitim proizvodima za njegu usana - bilo da je riječ o kremi, sjajilu ili uljima. No, ponekad ni oni nisu dovoljni pa se mnogi pitaju postoji li druga vrsta njege zbog koje se nećemo morati brinuti hoće li nam koža na usnicama puknuti ako se nasmijemo. U moru proizvoda teško je ponekad pronaći onaj pravi, međutim izgleda da je ipak jedan privukao pažnju influencera i slavnih osoba.

image

Tatcha Kissu Lip maska za usne (31,47 eura)

TATCHA

Još je prošle godine pričalo o brendu Tatcha i njegovoj Kissu Lip maski za usne. Tiktokeri su brujali o magičnim svojstvima ovog proizvoda, a zvijezda serije "Prijatelji", američka glumica Jennifer Aniston objavila ga je i na Instagram storyju. Listi obožavatelja spomenute maske za usne ove godine pridružila se i 41-godišnja Ali Wong. Zvijezda serije "Beef" nedavno je osvojila Critics Choice nagradu i Emmy za najbolju glavnu glumicu, a njezine su usne bile besprijekorne.

image

Daniel Martin, visažist koji je zaslužan za beauty rutinu popularne glumice i komičarke, otkrio je da Wong njeguje usne The Kissu maskom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Daniel Martin, visažist koji je zaslužan za beauty rutinu popularne glumice i komičarke, otkrio je za People da Wong njeguje usne The Kissu maskom koja je puna hranjivih sastojaka. Naime, u sastavu maske ćemo pronaći skvalanu, ekstrakt japanske breskve i ulje japanske kamelije koji pomažu održavati vlagu usana. Prema uputama, potrebno je nanijeti količinu veličine graška na usne kako bi istaknuli njihovu prirodnu ljepotu ili, ako idete na veće događanje, možete na sloj maske staviti ruž. Korisnici proizvoda istaknuli su na Amazonu da je učinak maske vidljiv na usnama koje su suhe i tanke zbog starosti, ali i onima koje su sklone pucanju i ljuštenju tijekom zime.

Masku možete kupiti na Amazonu, Sephori i Tatcha službenoj stranic, a prema informacijama na Amazonu izgleda da ju je prošli mjesec naručilo više od pet tisuća korisnika.

Linker
27. travanj 2024 01:12